Pokazuje rezultate 1 do 50 od 266

Tema: Izbori 2011

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i ja se slažem s nenom, magriz, svimbalom...

a ovo - svi su isti, niko nema program...a ko je od vas pročitao plan 21? od početka do kraja? kako mogu svi biti isti, kad su jedni krali, a drugi nisu krali? u one 4 godine se, ipak kako stvari stoje, nije kralo. da ne idemo dalje.

ja moram priznati, da me ko i martu, ipak malo zateklo, iskreno, očekivala sam dvotrećinsku većinu
    nije ni čudo kad dolazim iz izborne jedinice di je raspodjela 10:2

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    i
    ja moram priznati, da me ko i martu, ipak malo zateklo, iskreno, očekivala sam dvotrećinsku većinu
    Ja nisam sigurna dali je to mašinerija hdz-a, ona o kojoj priča tihi glas(u onoj parodiji) ili je narod i dalje jako zbrinuti da srbi/crveni ne bi zavladali.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja se slažem s nenom, magriz, svimbalom...

a ovo - svi su isti, niko nema program...a ko je od vas pročitao plan 21? od početka do kraja? kako mogu svi biti isti, kad su jedni krali, a drugi nisu krali? u one 4 godine se, ipak kako stvari stoje, nije kralo. da ne idemo dalje.

ko i uvijek potpis pod cvijetu

a posebno ovo boldano
    kažu poraz HDZ
    ma ovo je pobjeda HDZ, nakon svega što su napravili, nakon svih afera, nakon što su napunili remetinac, trebali su gore proći od HSS

i da, netko je spomenuo Linića kao najvećeg lopova
    zanima me argumentacija toga
    ne kažem da on nije iskoristio ponekad svoju moć, ali zanima me što je on pokrao
    bile su priče da je uzeo novac za oružje, ali je to sve demantirano

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    i da, netko je spomenuo Linića kao najvećeg lopova
    zanima me argumentacija toga
    ne kažem da on nije iskoristio ponekad svoju moć, ali zanima me što je on pokrao
    bile su priče da je uzeo novac za oružje, ali je to sve demantirano
    Spomenut je i Linić i Čačić u istom kontekstu. Za Čačića ne znam ništa, ali je malo neozbiljno samo tako, bez ikakvih argumenata, čovjeka javno takvim proglasiti.
    Za Linića neka pričekaju još i idućih pet, deset, dvadeset godina, neće naći ništa jer ničega nije ni bilo.
    Pogodan je zbog temperamenta za takve optužbe, a da su mu mogli bilo što prišiti (koliko god pokušavali, a sve su instrumente imali u rukama) i to dokazati, odavno bi to napravili.
    Niti se obogatio niti je svoje opskrbio.
    Tu neće naći ništa.
    Kad već pričamo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •