(Svimbalo, moje objašnjenje ti je medvjeđe (ne znam što to znači) jer je za tebe ono što je bilo prije 66 godina prošlost, pa ne možeš shvatiti da ima ljudi koji s time još moraju živjeti?)

Ja ne branim HDZ - nisam za njih glasala nikad, niti na prvim izborima. Branim pravo ljudi na drugačije mišljenje.

Uložila sam vrijeme da analiziram ove dvije strane da vam pokažem kako se ovdje diskutira. Pobrojala sam što je bilo tko napisao ne o HDZ-u i njihovoj politici ni o SDP-u i njegovoj politici nego o glasačima jedne i druge strane. Ispalo je ovo:

Glasači HDZ: ovce, rvati, presenilni, povodljivi, izmučenog mozga i duše, neinformirani, „puše crvenu Hrvatsku, povratak u neke Jugo unije i slične nebuloze“, nisu progledali, zabrinuti da ne bi srbi/crveni ne bi zavladali, naivni, u bezumnom zanosu, u bezumnom strahu od crvene pošasti, kronično bolesni, neinteligentni, u strahu "da opet ne dođu komunjare i Hrvatska postane "crvena", da "moraš skrivat što misliš", a gejevi posvuda kao normalni paradiraju, pa zovu se "partija"“, gnjurci koji su stekli veze po ministarstvima, naplaćali se večera državnim tajnicima, to su oni čiji je svjetonazor takav da na parkiralištu shopping centra izjavljuju "ti su crveni organizirano ulazili u HDZ samo da ga unište", nije im važno što im je loše, što su ih opljačkali, otpustili, osiromašili, što su gladni i nemaju ručka, sve dok je vjeronauka u školi i nesmrznutih zametaka i nema gej parada, drže uokvirenu sliku Tuđmana i pape Ivana Pavla II u svom dnevnom boravku i misle da je sve bolje od crvene opasnosti, ok im je podmićivanje i pljačkanje i da se pojedinci ponašaju kao faraoni sve dok se formalno izjašnjavaju kao rimokatolici, imaju stockholmski sindrom, oni su intellectually challenged...

Glasači SDP i koalicije: upućeni.

Do viđenja!