Pokazuje rezultate 1 do 50 od 266

Tema: Izbori 2011

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam zadovoljna zbog poraza takozvanog HDZ-a...
    ali kad vidim pobjednike...pa dobro zar u Hrvatskoj stvarno, ali stvarno nema boljih ljudi...
    Blago vama koji se nadate...
    Ja sam u godinama kad se dobro sjećam i inflacije od 22000% s kraja 80-tih i Markovićeva dinara koji je uništio izvoz i rata i privatizacije i bezobrazluka onih koji su omastili brk u toj privatizaciji a koji nisu mjesecima isplaćivali plaće radnicima a istovremeno su sebi punili račune...mislim da je za stanje u državi kriv smrtni grijeh pohlepe koji je toliko uzeo maha da ni promjena vlasti ne može vratiti kormilo na pravu rutu.
    i ja se jako dobro sjećam kraja osamdesetih. i sjećam se dobrog života. nakon godina i godina. i onda je došao rat i hdzova privatizacija
    da te parafraziram - mislim da je za stanje u državi kriv smrtni grijeh pohlepe zvan HDZ...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mene je kod izbora najviše rastužilo što je hdz nakon svega dobio toliko mandata, očekivala sam 20 a ne 40 i nešto. Jasno mi je da će glasati oni koje je opskrbio, ali sumnjam da ih je toliko, ljute me i rastužuju oni koji nakon svega glasaju za njih iz "uvjerenja".

Nova ekipa na vlasti mi nije simpatična, ne ulijevaju mi povjerenje svojim ponašanjem ali sumnjam da mogu biti gori od onih prvih, pa je promjena ipak pozitivna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •