da li vas ima koji kupujete utorkom u mercatoru,dali još ima onaj popust od 10% za idući utorak ak se potroši xyz kunića,i kolko se mora love sad potrošit?
da li vas ima koji kupujete utorkom u mercatoru,dali još ima onaj popust od 10% za idući utorak ak se potroši xyz kunića,i kolko se mora love sad potrošit?
Nema toga više.
Sada ima samo četvrtak za umirovljenike i subotom, ako si dobila kupone za 10% popusta.
I da, petkom popodne ako plaćaš sa Dinersom.
A inače i za kupone, ili stvari koje su naznačene za pika korisnike s popustom, moraš plaćati u gotovini. Pas masters!
Onda imaš onu piku koja služi kao kreditna kartica, s običnom (plavom), samo za skupljanje bodova, moraš da bi iskoristila popust koji ide za korisnike pike, platiti u gotovini (baš prošli tjedan sam imala taj problem), a inače za kupone koje dobivamo isto mi korisnici , u istoj situaciji, moraš platiti u gotovini, par puta sam već zaboravila i zeznula se.
nema više kupona za subotu za mercator, ovaJ MJESEC SAM DOBILA ZA GETRO ALI TAM NE IDEM.
znači ništ od utorka????
Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.12.2011. at 13:20
evo zvala sam ,ne postoji utorak.3
Cathy ili Ripcord vi upotrebljavate mercator, ak ne bise poglebala i poklanjam getro
da ja bi za mercator!!!!! dajem kupone od getroa.
Evo ja ti mogu dati svoje (sad vidim da su do 17. 12. (to je zadnji), valjda će naknadno poslati za Badnjak i Staru godinu, no ti će mi i trebati.