Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    6,506

    Početno

    lazanje
    UVIJEK mi ispadnu suhe, nikad nisu fino socne kao one gotove ili restoranske
    stavim i besamel, i bolonjez umak, i sir ribam gore
    i opet isto.

    kako vi?

  2. #2
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    Lokacija
    Glava u oblacima, prstići u moru...
    Postovi
    3,666

    Početno

    Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    lazanje
    UVIJEK mi ispadnu suhe, nikad nisu fino socne kao one gotove ili restoranske
    stavim i besamel, i bolonjez umak, i sir ribam gore
    i opet isto.

    kako vi?
    Isto tako, samo mi za lazanje bolonjez mora biti rjedi. Mora se pasta u necemu skuhati i popiti da omeksa, jel.
    Ako stavljas onaj sestosatni bolonjez onda su sigurno suhe

  3. #3
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    Zagreb, Maksimir
    Postovi
    3,756

    Početno

    Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Isto tako, samo mi za lazanje bolonjez mora biti rjedi. Mora se pasta u necemu skuhati i popiti da omeksa, jel.
    Ako stavljas onaj sestosatni bolonjez onda su sigurno suhe
    nema to veze s gustoćom bolonjeza

    ja uvijek stavljam onaj dugokuhajući i lazanje su mi uvijek za lizat' prste, stoput bolje od bilo kojih koje sam kušala po restoranima

  4. #4
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    Lokacija
    Glava u oblacima, prstići u moru...
    Postovi
    3,666

    Početno

    Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    nema to veze s gustoćom bolonjeza

    ja uvijek stavljam onaj dugokuhajući i lazanje su mi uvijek za lizat' prste, stoput bolje od bilo kojih koje sam kušala po restoranima
    A kakve kore da lazanje koristis?

    Ne znam, ja sam in napravila na tisuce (restoran, al moje su garant bolje od svih koje si probala ) i , po mom iskustvu, ako tijesto nije prethodno prokuhano mora biti toca da se skuhaju (i moraju biti poklopljene veci dio pecenja).
    Ako je tijesto kuhano ili svjeze i tanko onda to nije toliko presudno.

  5. #5
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    6,506

    Početno

    Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    A kakve kore da lazanje koristis?

    Ne znam, ja sam in napravila na tisuce (restoran, al moje su garant bolje od svih koje si probala ) i , po mom iskustvu, ako tijesto nije prethodno prokuhano mora biti toca da se skuhaju (i moraju biti poklopljene veci dio pecenja).
    Ako je tijesto kuhano ili svjeze i tanko onda to nije toliko presudno.
    opet ja s lazanjama
    vjezba cini majstora, pa sam sve bolja
    nisu vise tako suhe (iako ima mjesta za poboljsanje), ali mi se redovito prime za dno posude
    ne daju se odljepiti lopaticom, moram strugati nozem dno

    ne mastim posudu, vec ju samo namazem besamelom
    to je ocito krivo

    kako vi?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •