lazanje
UVIJEK mi ispadnu suhe, nikad nisu fino socne kao one gotove ili restoranske
stavim i besamel, i bolonjez umak, i sir ribam gore
i opet isto.
kako vi?
lazanje
UVIJEK mi ispadnu suhe, nikad nisu fino socne kao one gotove ili restoranske
stavim i besamel, i bolonjez umak, i sir ribam gore
i opet isto.
kako vi?
A kakve kore da lazanje koristis?
Ne znam, ja sam in napravila na tisuce (restoran, al moje su garant bolje od svih koje si probala) i , po mom iskustvu, ako tijesto nije prethodno prokuhano mora biti toca da se skuhaju (i moraju biti poklopljene veci dio pecenja).
Ako je tijesto kuhano ili svjeze i tanko onda to nije toliko presudno.
opet ja s lazanjama
vjezba cini majstora, pa sam sve bolja
nisu vise tako suhe (iako ima mjesta za poboljsanje), ali mi se redovito prime za dno posude
ne daju se odljepiti lopaticom, moram strugati nozem dno
ne mastim posudu, vec ju samo namazem besamelom
to je ocito krivo
kako vi?