-
Nema posebnog recepta. Ide ti šalica brašna, prstohvat soli, jedno pola onog velikog maslaca naribanog, žlica dvije tri hladne vode. Zamijesiš, u friđ na uru dvije tri.
Kruške oribaš, narežeš kako ti se da, pospeš cimetom.
Tijesto razvaljaš prema kalupu koji imaš. Kalup nauljiš. Tijesto staviš. Popikaš viljuškom. Na 180 C staviš prvo samo tijesto na 10 minuta. Izvadiš. Dodaš kruške gore. Nastaviš peć 40-50 minuta, ili po prilici kako misliš da treba.
Cimet ko da izvuče svaku molekulu šećera iz voća. Nevjerojatan je.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 29.09.2017. at 15:43
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma