Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3993

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    11,706

    Početno

    Koja je razlika između zlevanke i proje, jer moj recept je vrlo sličan ovome?
    Nego, ja stavila malo češnjaka. Dobro primljeno od dece.
    Čime bih mogla ujutro potopiti proju za doručak? Mislila sam možda omekšalim maslacem mazati, ili nasjeći na kocke pa u toplo mleko?

  2. #2
    j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013
    Postovi
    3,243

    Početno

    Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Koja je razlika između zlevanke i proje, jer moj recept je vrlo sličan ovome?
    Nego, ja stavila malo češnjaka. Dobro primljeno od dece.
    Čime bih mogla ujutro potopiti proju za doručak? Mislila sam možda omekšalim maslacem mazati, ili nasjeći na kocke pa u toplo mleko?
    Žuta, možda je do količine brašna/griza?
    Pita, po ovom receptu sto sam napisala, bude mekana i ne baš visoka.
    U Bosni pod pojmom proja mislimo na čisto kukuruzno brašno sa vodom i solju. A pod projarom mislimo na pitu sličnu ovome što sam ja napisala ali sa mnogo više kukuruznog brašna, domaćeg kajmaka i jaja.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •