Stranica 75 od 81 PrviPrvi ... 25657374757677 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,701 do 3,750 od 4031

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Može se zmiksati za sladoled, samo je bitno kak ćeš raditi
    Ako imaš one nešto slično ovome https://www.google.com/search?client...M&vssid=mosaic, u njemu ostaviš da se zaledi pa kasnije vadiš, ja imam manje formate da pojedinačno mogu u led
    ili misliš raditi više ko frape sladoled tad moraš imati unapred zamrznutu bananu, pa joj dodaš još neko voće
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 02.09.2024. at 13:55

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zašto mi se u ovoj jednoj emajliranoj većoj posudi stvari prebrzo zagore? Praktički je dobra samo za kuhat špagete i juhe. Gris, umak, zapršku, gulaš, bolognese mogu zaboraviti.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 06.09.2024. at 10:15

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto mi se u ovoj jednoj emajliranoj većoj posudi stvari prebrzo zagore? Praktički je dobra samo za kuhat špagete i juhe. Gris, umak, zapršku, gulaš, bolognese mogu zaboraviti.
    Ima tanko dno.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

je li netko od vas jeo onu srčiku iz goveđe kosti poslije kuhanja juhe ili to samo moja familija prakticira?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo to jeli davno, sad i rijeđe naiđem na to
    To je i moj svekar volio, pa zamoliti
    A mi smo znali to cuclati i zvali mozak

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ne shvaćam piramidu hrane koju su dobili u školi maslinovo ulje na vrh da ga se ne jede puno, a kroasane (koji su posvuda od najgore hidrogenizirane masti) i ostale prerađevine od žitarica na dno da treba najviše jesti... kak

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ne shvaćam piramidu hrane koju su dobili u školi maslinovo ulje na vrh da ga se ne jede puno, a kroasane (koji su posvuda od najgore hidrogenizirane masti) i ostale prerađevine od žitarica na dno da treba najviše jesti... kak
    Ne da treba, nego je kod nas to upravo tako. Nije čudo da imamo toliko pretile djece... Rijetko tko doma kuha, svi ti klinci jedu hranu iz pekare.

O udžbenicima ne bih, da je prehrambena piramida jedina zastarjela informacija u udžbenicima, dobro bi nam bilo. Znam kako su moji klinci još prije dosta godina puhali na gradivo informatike - sve je bilo ne zastarjelo nego PRETPOTOPNO...ufff....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ta piramida je odavno zastarjela,al nikako da je promijene u udzbenicima.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Može li se pretjerat s grincegom ak kuvam punu lončinu? Valjda ne. Zakaj stavljaju kelj? Da ima kaj držat listiće peršina il kelj isto treba nasjeckat? Haha koja početnička pitanja.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Može li se pretjerat s grincegom ak kuvam punu lončinu? Valjda ne. Zakaj stavljaju kelj? Da ima kaj držat listiće peršina il kelj isto treba nasjeckat? Haha koja početnička pitanja.
    po mom iskustvu, može se itekako pretjerati s količinom povrća u juhi
    ako staviš previše, taj okus preuzme juhu
    npr. karfiol, ili zelenje, puno mrkve isto daje naglašenu slatkoću ...

zakaj stavljaju kelj? Zato da juha bude bogatija, finija, ima više vitamina ...
    ja stavim cijeli list, koji poslije izvadim. Vadim sve osim mrkve i graška, eventualno koji cvjetić brokule ili karfiola - njih ostavim u juhi.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Je l radio tko neki ramen? Spremam se već dugo, nešto sam guglala, al me nerviraju recepti s pričama, umjesto da čitam samo recept.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Je l radio tko neki ramen? Spremam se već dugo, nešto sam guglala, al me nerviraju recepti s pričama, umjesto da čitam samo recept.
    Ufff, to je komplicirano. Kod nas bolje prolazi anjgemahtec s gris knedlima.

(Offt. da me muž vidi kak sam ovo napisala, mislim da bi dobil noru pamet... on ima austrijske obiteljske korijene)
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 25.09.2024. at 14:20

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne može se pretjerati, što više povrća to bolja, ali recimo kad radim lončinu, onda dio juhe uzmem za drugi dan

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ne može se pretjerati, što više povrća to bolja, ali recimo kad radim lončinu, onda dio juhe uzmem za drugi dan
    Isto tako i mi radimo. Osim kelja (ne smije se pretjerati) znam ubaciti komadić brokule. To u juneću i teleću juhu i juhu od kostiju. Ponekad komadić paprike, a u juhu od peradi obavezno stavim grančicu kopra. U goveđu komadić lovorova lista, veličina nokta na malom prstu. To je za lakšu probavljivost i fini miris. Dobro je i protiv kašlja, pa zimi povećam količinu lovora i luka u juhi. Ali sve je to opcija, koristim povrće koje imam.

Svojevremeno sam čitala da je najbolja juha u kojoj se kuha cijela stara kokoš samo u slanoj vodi. Nisam nikad probala.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne znam gdje bi se uopće našlo staru kokoš...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne znam gdje bi se uopće našlo staru kokoš...
    Staru kokoš ne možeš naći ako nemaš nekoga tko će zaklati isluženu nesilicu. Najbliže tome znaju u Lidlu povremeno imati kokoši https://katalozi.njuskalo.hr/akcija/...ko-1-kg-948835
    Moji roditelji to redovno kupuju, baš za juhu. Kažu da je super i ne košta puno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja kad procitam klanje, odmah mi se ne jede meao za rucak...znam dvostruka mjerila...ali eto...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.09.2024. at 08:19

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sve ostavim u juhi, uključivo i kelj i luk. Moji su navikli na to i vole tako. Mali baš ne voli plivajući paradajz, iako ga ogulim, ali ja volim pa prebacim u svoj tanjur. Čini mi se šašavim baciti u smeće vlakna iz povrća, a istovremeno smišljati kako povećati unos vlakana za snižavanje kolesterola i ubrzavanje probave. Ali znam da ima ljudi koji vole vidjeti bistru juhu s tri noklice. Doduše ne kuham u pretis loncu. Moje juhe sliče na variva, nije mi raskuhano povrće
    Ja mislim da se iz grincega samo s celerom, i korijenom i listom, može pretjerati.

Kuham najviše pileću, od povrća i tu i tamo teleću juhu. Junetina je ispala iz mog jelovnika (kolesterol/probava).

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čini mi se šašavim baciti u smeće vlakna iz povrća, a istovremeno smišljati kako povećati unos vlakana za snižavanje kolesterola i ubrzavanje probave.
    ja pojedem ono što je (meni) jestivo npr. list kelja ili zelja, ali raskuhani luk ili čeri rajčicu bome bacim, brrrr

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

https://www.seriouseats.com/search?q=Ramen

Cesto radim po receptima s ove stranice. Moras samo preskociti pricu i scrollati do recepta jer su ukinuli jump to recipe gumb.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    https://www.seriouseats.com/search?q=Ramen

Cesto radim po receptima s ove stranice. Moras samo preskociti pricu i scrollati do recepta jer su ukinuli jump to recipe gumb.
    Hvala ti! Sad još samo da se odlučim da se pripremim u subotu i kuham u nedjelju
    Ja ih baš volim, bojim se neuspjeha, odnosno neodgovarajućeg omjera trud/kvaliteta. Nemam pojma zašto. Kao da sama sebi ispit dajem. Uvijek postoji restoran, ako ne bude jestivo

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Razumijem. Relativno je puno posla oko ramena. Zapravo najvise oko slaganja svega u zdjelice i ako se dobro ne organiziram, prebrzo se ohladi. I onda isto analiziram sto se da popraviti, ali do sljedeceg kuhanja zaboravim

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kako sam maestralno uništila kolač od mrkve aaaa.....
    aa
    ima neko provjeren recept?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kako sam maestralno uništila kolač od mrkve aaaa.....
    aa
    ima neko provjeren recept?
    Eh, sad, kolača od mrkve imaš raznih. Imam ja negdje provjeren recept za kuglof Sebastian s mrkvom i miješanim brašnom (kukuruzno i pšenično) ali nemam u digitalnom formatu, moram potražiti papirnati zapis ako te to zanima. Nema to kremu.

Osim toga, radila sam još samo kuglice od mrkve, jabuke i keksa, ali nisu me se baš nešto dojmile.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

kad nađeš vremena nije hitno samo ono... gledam kak mi nekad neš uspije ko banana kruh prije tj dana baš sam pogodila i sad ovakav fail...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

kad nađeš vremena nije hitno samo ono... gledam kak mi nekad neš uspije ko banana kruh prije tj dana baš sam pogodila i sad ovakav fail...
    Kuhanje nije egzaktna znanost. Male razlike u sastojcima (drugačija jaja ili brašno od drugog proizvođača) ili postupku (malo niža temperatura pećnice) mogu jako utjecati na ishod. Uostalom, sve znaš... Uvijek ima idući put

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

https://www.kolaci.biz/torta-od-mrkv...rem-sirom.html

ja radim ovu
    prefina je
    radim samo dvije kore i jedan sloj kreme između, drugi na vrh

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    https://www.kolaci.biz/torta-od-mrkv...rem-sirom.html

ja radim ovu
    prefina je
    radim samo dvije kore i jedan sloj kreme između, drugi na vrh
    Ja radim tijesto vrlo slično ovome, samo ide puno manje ulja 1 dl, umjesto 3 dl (tko stavlja količinu u receptima u ml? ), ide 10 žlica mlijeka, što sam ja prebacila u 80 g, jer mi je lakše vagati nego brojati žlice i ide upola manje cimeta. Meni se 2 žličice čini baš jako puno. Ono što je krucijalno različito je da ne kuham filu nego stavim glazuru od čokolade. Rezultat je baš puno manje masnoća. U linkanom receptu em je u tijestu trostruko više masti, em je fila kombinacija margarina i hrpetine mliječnih masti. Moj je kolesterolski značajno prihvatljiviji. Još ja skinem sa svojih koje ja jedem barem djelomično glazuru.

znači:
    500 g ribane mrkve
    4 jaja
    1 dl ulja
    250 g šećera (200+50)
    250 g brašna (bolje oštrog ili mješavinu oštro/glatko)
    1 prašak za pecivo
    100 g oraha
    1 žličica cimeta
    10 žlica mlijeka (80g)
    Prvo pripremiti sve sastojke jer se ne stigne usput. Pećnicu upaliti dovoljno rano ako se dugo zagrijava, mora biti spremna kad je smjesa gotova.
    Pjenasto žumanjke i 200g šećera, dodati mlijeko, pa pomiješano brašno s praškom za p.
    Umutiti snijeg (ja ga pustim na drugom mikseru da se vrti sam) s 50 g šećera i lagano dodati u smjesu.
    Zatim umiješati ulje, mrkvu, cimet, orahe (sjeckane ili mljevene).
    Peći na 200 C, 30-40 minuta.
    Na ohlađeno tijesto glazuru od čokolade - 100 g čokse i 60 g listića putra, klasika, rastopiti čokoladu, maknuti s vatre i umiješati listiće putra, odmah preliti.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 27.09.2024. at 09:23

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja ne volim više tako masne kolače kao ovi vrijeskini, ali mogu zamisliti da je fino kad je ohlađen kolač.
    Eto žuta imaš superkremasti i zdraviju varijantu za izbor pa vidi što ti se jede i što ti se da raditi. Obje varijante su s orasima.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo recepta za kuglof, samo ja stavljam miješano brašno (pola kukuruznog): https://web.coolinarika.com/recept/k...c-0242ac12001f

Ponekad radim bez suhog voća, ali onda povećam količinu brašna i masnoće otprilike za 50%.

Ne mogu reći da je ovo isproban recept, jer ja to svaki put prilagodim sastojcima koje imam. Teško mi je sad napisati kako treba izgledati smjesa, to se stječe iskustvom, ali nikakvo iskustvo nije obrana od povremenih neuspjeha

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ohrabrit ću ga se radit kroz dogledno vrijeme, ma msm da me peć zeznula, trebala sam manju temp a duže

nego, mogu li se mesne ćufte raditi s prosom umjesto rižom?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mogu li se mesne ćufte raditi s prosom umjesto rižom?
    MOžeš, naravno. Možeš koristiti rižu, proso, krušne mrvice ili stari kruh, zobene pahuljice ili kombinaciju bilo čega. Ja bih proso odabrala za kombinaciju s mljevenim mesom peradi, ali to stvarno nije bitno. Ovo jelo trpi sve kombinacije. Nemoj pretjerati s količinom prosa, ali ne možeš zeznuti.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Da, proso se utrostruči koliko sam imala do sada priliku vidjet, malu šaličicu ko onu za espresso ću staviti na 25 dag mesa, to je ekvivalent msm jednoj ili dvije jušne žlice...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sve je ok ispalo, nisu htjeli jesti ne jer ne valja već iz principa, ćufte po njima moraju s rižom.

Sent from my ALI-NX1 using Tapatalk

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sve je ok ispalo, nisu htjeli jesti ne jer ne valja već iz principa, ćufte po njima moraju s rižom.
    Moj je sav sretan kad je nešto novo. Sto ljudi, sto čudi.
    Btw. moj ramen je super ispao, al zaista je komplicirano. Kombinirala sam više recepata, dok nisam pronašla smisleni. Svi smo uživali u jelu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

To može stajati. Ostavi za večeru ili sutra. Nemoj kuhati ništa drugo. Budu se navikli.

Osim toga, serviraj im proso i na druge načine, da se naviknu na tu namirnicu. Prodinstaš na malo luka ili samo skuhaš, pa napraviš umak od šampinjona. Da imate priliku, bolje bi bilo napraviti umak od vrganja ili grmača ili lisički...

Sad sam pogledala - evo jednog Podravkinog recepta: https://www.podravka.hr/recept/d9449...a-s-klukacima/

Osim toga, možeš raditi kolač od prosa s ribanim jabukama. To je jako fino. https://web.coolinarika.com/recept/k...6-0242ac120042

Ima hrpa tih recepata, a ovaj je najjednostavniji - samo se kuha proso u soku od jabuka https://www.tvornicazdravehrane.com/...od-prosa-8777/
    Umjesto soka možeš koristiti vodu od kompota od jabuka, pa staviti i kuhane kriške. Cimet dobro dođe.

Još jedan trik kako pridobiti djecu da jedu nove stvari - uključi ih u pripremu. U početku će biti prtljanja i svačega, ali kasnije i te kako dobro dođe da si znaju nešto i sami pripremiti. Samo polako... Sretno!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.10.2024. at 11:29

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Proso je za mog fešta. To me žica da mu skuham. A kuham samo u vodi, zeza malo, skakuće, dok se kuha u odnosu na miroljubivu rižu. U kuhani proso ubacim prstohvat soli i pola žličice putra, naribam jabuku na sitni ribež i umiješam. To su jednostavni okusi, pa bi možda prihvatili. Moram priznati da ga dugo nisam kuhala, to sam radila otkad je bio beba, pa još koju godinu.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

njih je troje i kad jedan krene vrištat da neće onda najmanja odmah isto neće a starijoj sam uzela fon i demonstrativno se ustala rekla ni ona neće, ne vrijedi ostavit za poslije u stanju su glad trpjeti (znam na kog je to) stoički i ne popustit, mali je već kost i koža

danas radim svoja peciva za burgere (volim miris pečenog peciva) wish me luck

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

njih je troje i kad jedan krene vrištat da neće onda najmanja odmah isto neće a starijoj sam uzela fon i demonstrativno se ustala rekla ni ona neće, ne vrijedi ostavit za poslije u stanju su glad trpjeti (znam na kog je to) stoički i ne popustit, mali je već kost i koža

Ovakvi su i moji. Baš se pitam bi li jeli proso da im je Peterlin mama ili bi ipak ona popustila

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    Ovakvi su i moji. Baš se pitam bi li jeli proso da im je Peterlin mama ili bi ipak ona popustila
    Ja sam u fan klubu dječaka od Peterlin

Neka djeca radije jedu, neka manje rado. Znam da se žuta godinama trudi oko hrane za djecu, nekad mi se čini da se i previše trudi. Ne mogu baš po postovima procijeniti realnu situaciju, ali mi se čini da bih ja pospremila stol i jelo bi bilo gotovo, dala bih sve od sebe da se ne vidi da sam pošizila. Mi nemamo s hranom problem, ali zna piliti s nekim drugim stvarima tipa spremanje sobe, traženje neke bilježnice i sl. stvari koje se nikome ne daju. Borim se. Radije bih da ne moram. Pjevušim si u glavi "još nisam puka al' definitivno pucketam".

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam u fan klubu dječaka od Peterlin

Neka djeca radije jedu, neka manje rado. Znam da se žuta godinama trudi oko hrane za djecu, nekad mi se čini da se i previše trudi. Ne mogu baš po postovima procijeniti realnu situaciju, ali mi se čini da bih ja pospremila stol i jelo bi bilo gotovo, dala bih sve od sebe da se ne vidi da sam pošizila. Mi nemamo s hranom problem, ali zna piliti s nekim drugim stvarima tipa spremanje sobe, traženje neke bilježnice i sl. stvari koje se nikome ne daju. Borim se. Radije bih da ne moram. Pjevušim si u glavi "još nisam puka al' definitivno pucketam".
    Prošla su ta vremena.... Dečki sad rade, jedan full i to u 3 smjene, drugi na pola radnog vremena (još studira) aliiii rijetko su doma. Dovoljno je da pospreme za sobom, ali ne kuhaju, jer rijetko jedu doma. To znači da smo se morali drugačije organizirati (to je još u tijeku). Kuha se redovito samo vikendom i slobodnim danima, jer se ne isplati ako nema nikoga da doma jede više obroka na dnevnoj bazi. Zato sam se bacila na zimnicu da nam svima bude lakše (osim standardnih kiselih krastavaca, feferona i filetiranih paprika još je tu uhuhani paradajz, đuveč, cikla, miješana kisela salata sa zeljem - dvije frakcije, a ići će i treća, a ove sezone i ukiseljeni šampinjoni...). Još me čeka ciganski grah. To je zahvalno imati doma ako zatreba dopuna, a ne stigne se kuhati. Ne da mi se pisati recept, pa samo stavljam link na neki koji sam na brzinu našla: https://www.gurmanka.com.hr/zimnica/ciganski-grah/

Što se tiče jela od malih nogu - baš je kolega (otac dvogodišnjaka) koji je Slavonac pričao kako njegov sin obožava špek. Kad su mu mama i tata rekli da ne može špek jesti sam i pitali što bi jeo uz to, odgovor je bio "kobasu" (domaću, naravno)

Takvi su bili i moji. Nisam zaslužna, tako mi je pao ciganski grah . Nisam se ništa posebno trudila, ali u kući je uvijek bio izbor svakakve hrane, pa je to nekako prošlo bez drame.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.10.2024. at 15:01

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

sreća što sam luda za ćuftama a onda osjećam grižnju savjesti jer sam gotovo sve ja pojela, šmrc...

sad sam stavila tijesto za burger peciva i izradila sam ga ko za kruh, zab sam koja se tijesta moraju duže mijesiti, bagette, peciva, ili kruh...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ma, ne trudim se, to ovako izgleda, ali samo previše pišem o tome, evo tipa sada su moždaaa uspjela peciva, problem je to kaj sam lijena pratit recept baš kako piše, uvijek zamislim da iz glave znam bolje, a onda ispadne loše i neće jesti... tipa ćufte od prosa trebala sam šutjet od čega su

a opet je i do okružja, ovdje sam u obitelji ja sama, oni ne vide dvoje ili više odraslih da sjednu za stol i imaju uredan obrok juha, glavno jelo, prilog, uvijek je sve zbrda zdola... ne znam

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ma, ne trudim se, to ovako izgleda, ali samo previše pišem o tome, evo tipa sada su moždaaa uspjela peciva, problem je to kaj sam lijena pratit recept baš kako piše, uvijek zamislim da iz glave znam bolje, a onda ispadne loše i neće jesti... tipa ćufte od prosa trebala sam šutjet od čega su

a opet je i do okružja, ovdje sam u obitelji ja sama, oni ne vide dvoje ili više odraslih da sjednu za stol i imaju uredan obrok juha, glavno jelo, prilog, uvijek je sve zbrda zdola... ne znam

Tako danas živi 90% obitelji. Način života se promijenio. Nema tu pomoći... Samo ih uključi bar povremeno, da ti pomognu kako tko stigne. Dobro će doći i njima i tebi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jelena onda to nije jeo pol decenije!
    Ja svaki malo ga kuham, a klincu radim i kruh- kocke s mljevenim prosom
    A trebali bi probati i ćufte, ili sad kad bude z sarmu isto se može ubaciti u smjesu

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ne radim sarmu, od malih nogu me nerviralo to zelje koje se ne da prožvakati,...

ne shvaćam zašto su peciva uvijek mekša s čvrstim jogurtom, i to baš mora bit čvrsti...

domaća zimnica, mmm....

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

i sad kuham rebrica dimljena s lećom i ne znam jesam li trebala prvu vodu bacit

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Od Rebrica? Ja bacam

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

zašto?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu