Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,077

    Početno

    Mene zanima kako pravite svinjetinu da ne bude suha, žilava i tvrda.
    Većina ljudi koje sam pitala prže odreske na naglo, u brašnu pa onda naprave umak od toga. Ja to ne volim. A kako god drugačije da pravim, bude žilavo. Pokušavala sam peći u pećnici u komadu, zamatati folijom, podlijevati... Ma nema šta nisam!

    Dakle - kako pripremate svinjetinu (šnicle / krmiće - nije bitno) da bude fina i sočna, a da nije pohanje ili umak od brašna u igri?

  2. #2
    KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    4,173

    Početno

    Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Mene zanima kako pravite svinjetinu da ne bude suha, žilava i tvrda.
    Većina ljudi koje sam pitala prže odreske na naglo, u brašnu pa onda naprave umak od toga. Ja to ne volim. A kako god drugačije da pravim, bude žilavo. Pokušavala sam peći u pećnici u komadu, zamatati folijom, podlijevati... Ma nema šta nisam!

    Dakle - kako pripremate svinjetinu (šnicle / krmiće - nije bitno) da bude fina i sočna, a da nije pohanje ili umak od brašna u igri?
    Marinada...sok od dumbira, med...svinjetina se dosta sprema u japanskoj kuhinji i nikada ne bude suha.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •