Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4019

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    2,023

    Početno

    Ja stavim za oko četvrtinu manje maslaca nego što piše da ide margarina. Ako se radi o kremi, onda nešto povećam ostale sastojke, da se ne izgubi na količini.

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,007

    Početno

    Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    Ja stavim za oko četvrtinu manje maslaca nego što piše da ide margarina. Ako se radi o kremi, onda nešto povećam ostale sastojke, da se ne izgubi na količini.
    X

    Maslac je bolji izbor. Uostalom, margarin je osmišljen prije nekih 150 godina, do tada je postojao samo maslac. Margarin je s mukom jeo mm kad su mu ustanovili visoke masnoće, onda nije jeo ništa neko vrijeme (bolje ništa nego margarin), a sad si povremeno priušti pravi maslac.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •