Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4020

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    kako postupati sa zamrznutim lisnatim?
    izvadit ga dan ranije?ostavit vani? u frižideru? preko noći?
    koliko debelo/tanko ga razvaljati?
    planiram raditi neke kroasane ili šaumrole al imam fobiju od lisnatog
    radila sam podlogu za kremšnite pa mi je tijesto bilo nekak ...bljak....
    i koliko minuta i na koliko C se peče?
    čekaš da se otopi na sobnoj temperaturi i razvaljaš. Malo ga pobrašniš dok valjaš.
    Ovisi za što ga trebaš, ja ga valjam na debljinu malo deblje palačinke. Uglavnom dosta tanko.
    A o stupnjevima ne znam ništa, ja sve pečem tako da krenem na 220, pa po potrebi smanjim na 200, osim nekih kompaktnih torti ili kuglofa, ili takvih stvari što se dugo peku, njih stavim na 180.
    Minuta toliko dok ti izvana nije žarko koliko želiš.

  2. #2
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    uspjesnost pohanja, kod mene se pokazalo, je iskljucivo u dobroj posudi i doosta ulja.
    otkako koristim one teske gusene lonce, nije mi nista zagorilo, a zadnji pohanac ispadne iste boje ko prvi.
    i. voli pohano u sezamu, ne znam kako bi to uspjela u nekoj drugoj prosulji, u gusenoj sezam ostane svijetao, a ostatak smjese zlatan

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •