Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Gabrielle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012
    Lokacija
    Zadar
    Postovi
    86

    Početno

    A nesto s toksinima, meni je mama rekla da ili prokuham deset min pa bacim vodu ili ga potopim preko noci pa sutra kuham u drugoj vodi.
    Imam i ja pitanje, kad oblazem pleh za torte pek papirom uvijek mi ostanu utori od njega po torti (konkretno problem je u torti od sira, bude kao izbrazdana), kako da oblozim a da mi se to ne.dogada? I za tu istu tortu, kad je stavim u frizider na hladenje uvijek nesto curi iz nje?! Biskvit je keks i maslac! Zaastoo? Inace mi prefino.ispadne za jest i ali ti vizualni detalji me zezaju.

  2. #2
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,297

    Početno

    Ustvari se baca voda u kojoj se fažol močio cijele noći. Tko bi to jeo.

    Kako smo sada sve ubrzali, to stavimo fažol u hladnu vodu, prokuhamo i bacimo vodu, zatim stavimo fažol u novu vodu kad zakuha. Tako se proces kuhanja ubrzava.

    Nije ništa znanstveno ni dokazano, tako sebi objašnjavam.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •