-
A nesto s toksinima, meni je mama rekla da ili prokuham deset min pa bacim vodu ili ga potopim preko noci pa sutra kuham u drugoj vodi.
Imam i ja pitanje, kad oblazem pleh za torte pek papirom uvijek mi ostanu utori od njega po torti (konkretno problem je u torti od sira, bude kao izbrazdana), kako da oblozim a da mi se to ne.dogada? I za tu istu tortu, kad je stavim u frizider na hladenje uvijek nesto curi iz nje?! Biskvit je keks i maslac! Zaastoo? Inace mi prefino.ispadne za jest i ali ti vizualni detalji me zezaju.
-
Ustvari se baca voda u kojoj se fažol močio cijele noći. Tko bi to jeo.
Kako smo sada sve ubrzali, to stavimo fažol u hladnu vodu, prokuhamo i bacimo vodu, zatim stavimo fažol u novu vodu kad zakuha. Tako se proces kuhanja ubrzava.
Nije ništa znanstveno ni dokazano, tako sebi objašnjavam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma