Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
Kad poham, onda prilikom paniranja u svaki komad mesa dobro "utapkam" mrvice (stisnem ga između dlanova), tako da je padanje mrvica minimalno.
Za količinu koju pečem za nas, uopće ne gori ništa.
Ako pečem veču količinu, uzmem drugu tavu i procijedim ulje.

Ja poham AMC-u uz minimalnu količinu ulja. Prethodno dobro utabam mrvice, da ne otpadaju, baš bude kompaktno. Zagrijem posudu, praznu i kad je dovoljno zagrijana, meso s jedne i druge strane natapkam u ulje (hladno) i stavim na posudu. Peče se na jako lagano, prva strana pod poklopcem, a druga strana otklopljena. Bude preprefino i jako malo masno. Ne bude ni zagoreno.
Drugi način pohanja je u pečnici. Ispohano meso se isto tako natapka u ulje te se posloži u protnu, stavi se u pečnicu i peče na cca 180 dok ne porumeni. Okrenem ga da se i druga strana fino zapeče. Još manje nereda, ako je veća količina mesa brže je gotovo. I isto nije masno.