Stranica 6 od 80 PrviPrvi ... 456781656 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 3993

Tema: Kuharske nedoumice

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    help
    jela sam na rođendanu lažnu pitu od sira
    radi se sa mlincima koji se namoče
    pa se umuti sir kravlji sa vrhnjem, jajima i mlijekom, prelije preko toga i zapeče na 150
    e
    pošto je bilo gužvovito nisam stigla glavnu i odgovornu ugnjaviti pitanjima
    koliko dugo se moče ti mlinci?
    u vodi ili mlijeku?
    kak gusto se napravi ta smjesa? ko za palačinke rijeđe/gušće
    jel se stavlja na te mlince sir pa se zalije sa tom tekućinom il se sve skupa pomješa pa reda?
    jel se može napraviti recimo s jabukama i kak?

meni je to bilo prefino
    inače nevolim pite sa sirom, bilokakve, al ovo je bilo sočno, fino, mekano a okus ko pravo domaće tijesto
    JE li to slano?

Ali zapravo nije uopće važno. Nisam to nikad radila s mlincima, ali jesam s tijestom za štrudlu (ali slagano na slojeve). Ista stvar.

Mlinci su širok pojam - ako kupiš one Mlinarove ili Tenine u dućanu, trebaš ih močiti 5 minuta, a ako kupiš fine tanke domaće na placu, oni otpuste isti čas kad ih zaliješ. Ne bih ja to zalijevala mlijekom, nego vrućom slanom vodom, kako se mlinci i inače zalijevaju. Ali nadjev napravi prije nego ofuriš mlince.

Sirna smjesa - nisi napisala količine, a one ti ovise o veličini pleha Za standardni uski pravokutni oko pol kile svježeg kravljeg sira, 1 vrnje polumasno i 2-3 jaja. Tijesto za palačinke je definitivno prerijetka kombinacija, barem ja tak mislim. Mlijeka toliko da se dobije smjesa gustoće gustog pudinga. U sir još staviti sol ako želiš slanu kombinaciju ili prstohvat soli, 1 vanilin šećer, ribanu limunovu koricu i još žlicu običnog šećera ako želiš slatku.

Mlince bih ofurila u vodi kratko (jer oni će omekšati i prilikom pečenja) i podijelila na 2 dijela. Slagala bih ovako - u nauljeni pleh polovina količine mlinaca, pa nadjev, pa druga polovina mlinaca, pa zaljev (1 čaša kiselog vrhnja + još jedno jaje).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zaboravih napisati upute za pečenje - na neku srednju do višu temperaturu, 180-200oC, jedno 20 min, a onda nafrljiš samo gornji grijač na max. par minuta da uhvati rumenu koricu.

Naravno, ako je to ta stvar koju si jela.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Danas mi je saft ispao prerijedak pa sam mu dodala malo razmućenog brašna i nije se ništa zgusnuo. Koliko brašna ( ili još bolje nečeg drugog? ) moram dodati u jelo i šta napravit da se hrana malo zgusne?
    ja svolim zgusnuti saftove i variva sa 1.2 zlice prezla/moze i od integtalnih kruhova ako ne koristite bijeli
    odlicno zgusne,nema grudica i ne mijenja okus.ipak zdravije od ajnprena i razmucenog brasna.i finije
    bitno je samo skloniti sa ringa dok se umijesaju,sto traje par sekundi
    1 velika ravna zlica dovoljna je za kolicinu za 4 osobe.otprilike

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

kako se radi vrtićki špinat?
    dijete ponovno objavilo da moj špinat (samo skuhan i začinjen masl. uljem, češnjakom, solju, paprom) nije dobar kao vrtićki i ona ga više ne želi tako jesti.
    pomagajte

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo rossa, cijela tema o vrtićkom špinatu. ( i ne pitaj me kako sam se toga sjetila kakve ja sve gluposti pamtim! )

http://forum.roda.hr/threads/64654-K...iz-vrti%C4%87a
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 10.11.2013. at 23:56

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo rossa, cijela tema o vrtićkom špinatu. ( i ne pitaj me kako sam se toga sjetila kakve ja sve gluposti pamtim! )

http://forum.roda.hr/threads/64654-K...iz-vrti%C4%87a
    hvala. idem proučavati

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    JE li to slano?

Ali zapravo nije uopće važno. Nisam to nikad radila s mlincima, ali jesam s tijestom za štrudlu (ali slagano na slojeve). Ista stvar.

Mlinci su širok pojam - ako kupiš one Mlinarove ili Tenine u dućanu, trebaš ih močiti 5 minuta, a ako kupiš fine tanke domaće na placu, oni otpuste isti čas kad ih zaliješ. Ne bih ja to zalijevala mlijekom, nego vrućom slanom vodom, kako se mlinci i inače zalijevaju. Ali nadjev napravi prije nego ofuriš mlince.

Sirna smjesa - nisi napisala količine, a one ti ovise o veličini pleha Za standardni uski pravokutni oko pol kile svježeg kravljeg sira, 1 vrnje polumasno i 2-3 jaja. Tijesto za palačinke je definitivno prerijetka kombinacija, barem ja tak mislim. Mlijeka toliko da se dobije smjesa gustoće gustog pudinga. U sir još staviti sol ako želiš slanu kombinaciju ili prstohvat soli, 1 vanilin šećer, ribanu limunovu koricu i još žlicu običnog šećera ako želiš slatku.

Mlince bih ofurila u vodi kratko (jer oni će omekšati i prilikom pečenja) i podijelila na 2 dijela. Slagala bih ovako - u nauljeni pleh polovina količine mlinaca, pa nadjev, pa druga polovina mlinaca, pa zaljev (1 čaša kiselog vrhnja + još jedno jaje).
    ti nemaš pojma koliko ja tebe volim

da, to je slano
    iako bi pasalo i slatko
    mlince samo i isključivo lidl-ove jer moje male fine guzice neće nijedne druge
    i ja inače mlince malo prokuham u kipućoj vodi jer su dost tvrdi a moje guzičice iz gornje rečenice neće tvrde. i onda ih stavim na mast od pečenja
    a ona je rekla da ih je namakala... da stavim recimo vruću vodu u neku duboku zdjelu, štajaznam vatrostalnu i namočim te mlince,samo nadam se da se nebudu raspali...pa ih ono redam ko tjesto za savijače
    jer čini mi se da je bilo 3 reda tih mlinaca i 2 reda nadjeva, al dobro to je sve individualno

e, još jedno pitanje, dragi Lastane
    jel taj zaljev ide odmah il kasnije?

imam stari rol, plinski, vulgaris, nema kombinacija gore-dole-ventilator.... nula bodova

joooj nadam se da će mi frendica odgovoriti na mail i poslati recept, zazubice mi rastu već 2 dana

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

help
    jela sam na rođendanu lažnu pitu od sira
    radi se sa mlincima koji se namoče
    pa se umuti sir kravlji sa vrhnjem, jajima i mlijekom, prelije preko toga i zapeče na 150
    e
    pošto je bilo gužvovito nisam stigla glavnu i odgovornu ugnjaviti pitanjima
    koliko dugo se moče ti mlinci?
    u vodi ili mlijeku?
    kak gusto se napravi ta smjesa? ko za palačinke rijeđe/gušće
    jel se stavlja na te mlince sir pa se zalije sa tom tekućinom il se sve skupa pomješa pa reda?
    jel se može napraviti recimo s jabukama i kak?

meni je to bilo prefino
    inače nevolim pite sa sirom, bilokakve, al ovo je bilo sočno, fino, mekano a okus ko pravo domaće tijesto
    evo tu ti lijepiim Nenin recept s druge teme, samo kod nje su kore a ne mlinci:
    Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Evo recept s kojim je svatko stručnjak, a (neupućeni) gosti ostanu zadivljeni.

"Zgužvana pita"

- 6 kora za pite (kupujem na placu)
    dvije idu na dno, dvije na vrh, dvije se nagužvaju u sredinu
    - oko 1 kg svježeg sira, (to je okvirno, može i manje, nebitno)
    - 2 čaše kiselog vrhnja
    - pola litre mineralne vode
    - 5 jaja
    - otprilike 1 žlica soli

Dno velike tepsije (kvadratne, bilo koje) malo namazati maslacem i položiti dvije kore, jednu na drugu.

U zdjeli kratko miksati mikserom sir, jaja, vrhnje, soli po ukusu, te mineralnu na kraju.
    U tu smjesu (tekućinu) natrgati dvije kore, malo ih žlicom izmiješati pa rasporediti po tepsiji, po korama.
    Prekriti s preostale dvije kore i namazati po vrhu s pola vrhnja (uz malo soli) koje smo ostavili za premaz.
    Peći na oko 200 stupnjeva nekih 40-ak minuta, dok kora bude smeđkasta.

(može se staviti i nasjeckana šunka unutra, ja ju ne volim pa dodajem šunku samo na jednu polovicu tepsije, kad sam već sav nadjev rasporedila, tako da dobijem dva okusa u jednom pečenju. Smjesa djeluje malo rijetko na početku priprave, totalna tekućina, neki mjehurući se dižu dok se peče, ali bez brige, sve se stisne u pečenju i normalno se reže na kocke)

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

e spajalica, tenks
    to radim dečkima svojima
    samo bez mineralne
    pa ispadne malo tvrđe
    al to mi nije tak fino ko što je bilo ovo
    (dobro, vjerovatno je i uvijek finije ono kaj ti netko drugi napravi, hehehe)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ti nemaš pojma koliko ja tebe volim

da, to je slano
    iako bi pasalo i slatko
    mlince samo i isključivo lidl-ove jer moje male fine guzice neće nijedne druge
    i ja inače mlince malo prokuham u kipućoj vodi jer su dost tvrdi a moje guzičice iz gornje rečenice neće tvrde. i onda ih stavim na mast od pečenja
    a ona je rekla da ih je namakala... da stavim recimo vruću vodu u neku duboku zdjelu, štajaznam vatrostalnu i namočim te mlince,samo nadam se da se nebudu raspali...pa ih ono redam ko tjesto za savijače
    jer čini mi se da je bilo 3 reda tih mlinaca i 2 reda nadjeva, al dobro to je sve individualno

e, još jedno pitanje, dragi Lastane
    jel taj zaljev ide odmah il kasnije?

imam stari rol, plinski, vulgaris, nema kombinacija gore-dole-ventilator.... nula bodova

joooj nadam se da će mi frendica odgovoriti na mail i poslati recept, zazubice mi rastu već 2 dana
    Najbolja pećnica koju sam ikada probala bila je plinska. Šteta što su sada nenabavljive. To je dobar rol. A sad da odgovorim na pitanja:

Zaljev odmah. Nema ništa naknadno. Složiš mlince-sir-mlince-sir u koliko redova želiš, ovisno o količinama i veličini pleha, a na zadnji sloj mlinaca frkneš zaljev. Pečeno je kad dobije lijepu slasnu rumenu koricu.

Kad dobiješ recept na e-mail, prebaci ga ovamo da vidimo što je isto, a što drugačije. Ne možeš puno fulati, a i ne brini ako ti od prve ne bude isto kao ono što si probala. Puno ovisi o tome kakav je sir, je li vrhnje punomasno (ne koristim baš često iako mi je bolje) ili polumasno, da li je kiselo ili za kuhanje, ali na kraju se sve uvijek pojede, he he he... Dobar tek!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.11.2013. at 14:09

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

e spajalica, tenks
    to radim dečkima svojima
    samo bez mineralne
    pa ispadne malo tvrđe
    al to mi nije tak fino ko što je bilo ovo
    (dobro, vjerovatno je i uvijek finije ono kaj ti netko drugi napravi, hehehe)
    bas ta mineralna doprinese socnosti, probaj sljedeci put.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hvala vam žemske moje.... javim svakako... il prvo probala s mineralnom il dobila recept hehehe

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mineralna voda ima mjehuriće koji razrahle tijesto (npr. za palačinke) ili sirni nadjev. Moja kolegica to često rabi (ja se ne sjetim ali znam teoriju) i time recimo zalijeva burek od mesa ili sira kad je već pečen, pa kore ne budu suhe.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne znam jesam li na dobar topic uletila, al nema mi smisla otvarti novu temu. Naime, upravo sam naletila članak o tome kako različita boja svjetlosti štiti od različitih plijesnji. Piše i ono što sam već ranije viđala pod mikroskopskim snimkama kako se ne smije samo odrezati pljesnjivi dio namirnice, jer je to što se vidi samo plod, a prave gljivice su nevidljive okom i kad se nešto vidi, proizvod ih je već prepun. Termičkom obradom se uništavaju gljivice, ali ne i otrovi koji se zadržavaju do temperature 300 °C. Mi smo nekad samo odrezali dio sira koji je "počeo pljesnjiviti" (ne mislim na plemenite).

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

i ja radim zgužvanu pitu kao Nena-Jabuka, to s mineralnom, samo što pored svježeg sira ubacim i fete, pa onog domaćeg dimljenog sira, i još kakav već imam i bude ...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mineralna voda ima mjehuriće koji razrahle tijesto (npr. za palačinke) ili sirni nadjev. Moja kolegica to često rabi (ja se ne sjetim ali znam teoriju) i time recimo zalijeva burek od mesa ili sira kad je već pečen, pa kore ne budu suhe.
    ne pokreci raspravu omiljenu na forumu, burek je burek, sirnica je sirnica

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Sorry, ne razumijem se u to, a pojela bih sve bez obzira na ime, he he he...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Istina, tih rasprava koliko hoćeš. Ja kad sam u Bosni znam da je njima burek s mesom pa tražim sirnicu, al me u Zagrebu zbilja nije briga.
    U Turskoj i Njemačkoj možeš što hoćeš staviti u jufke.
    http://en.wikipedia.org/wiki/B%C3%B6rek

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Pomoć hitno! Imam smrznuto tijesto za pite i savijače (kupovno), da li bi mi uspjela od tog tijesta pita (quiche). Imam sira svježeg, ubacila bih jogurt, i šunke na kockice i po tijestu (više slojeva bih stavila, lomljivo je ovakvo iz škrinje)...

Ili imate neku bolju ideju za brzu večeru?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

slobodno možeš tako slagati, samo nemoj na jako debelo stavljat sir i šunku

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

šunku sam mislila na kockice umješati u sir e da i jaja ću dodati 2 cca... hvala, idem odmah probati.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

da, možeš, bit će fino, još ako gore staviš vrhnje ili jogurt s jajetom

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Prefino ispalo!

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pekla sam neku nougat tortu i slagala sam je u kalupu jer ne znam kako bih drugacije i na kraju sam zadnji biskvit prelila cokoladom i sad se sastrane vide slojevi i to i nije bas tako lijepo. Uglavnom sta je tu je alu mene zanima kako napeave ono da cijela torta bude prekrivena cokoladnom glazurom i jos onako glatko jer da sam je preljevala cijelu zakapala bih cijeli tanjur.
    Nadam se da cete skuziti na sto mislim.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa ispod stavi papir za pečenje, prelij cijelu glazurom i kad se stisne, izvučeš taj zakapani papir, a torta ostane na čistome tanjuru

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A kako postignem da mi torta sa svih strana bude lijepo prelivena? Ako nalijem gore to ce onako kapati dolje, curiti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

vježbom i iskustvom

i nemoj zamišljati da će ti izgledati kao slastičarske
    jer neće

ili ne kužim pitanje
    zagladi nožem, kako drugačije?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Pekla sam neku nougat tortu i slagala sam je u kalupu jer ne znam kako bih drugacije i na kraju sam zadnji biskvit prelila cokoladom i sad se sastrane vide slojevi i to i nije bas tako lijepo. Uglavnom sta je tu je alu mene zanima kako napeave ono da cijela torta bude prekrivena cokoladnom glazurom i jos onako glatko jer da sam je preljevala cijelu zakapala bih cijeli tanjur.
    Nadam se da cete skuziti na sto mislim.
    Savršena čokoladnu glazuru moguće je postići tako da se torta prvo presvuče tankim slojem marcipana. Ja razvaljam marcipan između dva komada bakpapira, pa tim pokrijem tortu i zagladim marcipan. Nakon toga prelijem čokoladom rastopljenom u maslacu. Najbolja mi se pokazala Kraševa čokolada u prahu. Ta glazura se onako presijava i fakat bude savršena.
    Da ne isprljem tanjur, ispod torte stavim bakpapir ali ne u komadu, nego više komada, 4,5, jer ih je tako lakše poslije izvuči.
    Posljednje uređivanje od marta : 08.12.2013. at 10:31

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Marta, das za ovu glazuru s cokoladom u prahu?

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mislim, napises recept?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vec 2. kalup (obruc) za tortu, i kuglof, mi se razlohao
    ne prijanja dobro uz podlogu, curi tijesto izmedju rubova
    imate li kakvu preporuku, sto kupiti? da potraje

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Da probaš staviti staviti alu foliju ili papir za pečenje da viri, pa onda stisneš obruč?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    vec 2. kalup (obruc) za tortu, i kuglof, mi se razlohao
    ne prijanja dobro uz podlogu, curi tijesto izmedju rubova
    imate li kakvu preporuku, sto kupiti? da potraje
    Hm...prvo što mi je palo na pamet je da ti je tijesto prerijetko. Ako radiš kuglof onda pokušaj napraviti maaaaalo gušće. Što se torte tiče-ja već godinama radim samo s obručem koji nema dno. Malo curi sa strane, ali to me ne uzbuđuje previše. Obrežem taj dio. Kuglof radim u kalupu iz jednog dijela pa ništa ne curi.

Pogledaj na http://www.kaiser-backform.com/produ...2-7A442923D617
    Imaš kalupe koji imaju donji dio malo širi od obruča pa bi trebalo manje curiti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Da probaš staviti staviti alu foliju ili papir za pečenje da viri, pa onda stisneš obruč?
    ovo bih mozda mogla kod torte, ali ne i kod kuglofa
    ali i za tortu tesko, tj. papir bi isao samo iznutra
    jer obruc ide okolo podloge
    ovakav je

http://online.konzum.hr/categories/5...ducts/50015402

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mim, Kaiser mi se jako svidja
    bojim se da je i cijena jako lijepa

tijesto za kuglof je bilo malo rjedje, pa je jako curilo van
    ali zna mi se dogoditi i sa guscim biskvitima, tad kapne par kapljica. dovoljno da zasmudi cijelu pecnicu

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mim, Kaiser mi se jako svidja
    bojim se da je i cijena jako lijepa
    Je, ali se svaka kuna uložena u Kaiser isplati. Sve njihovo što sam kupila koristim zadnjih 12-13 godina, a kolače stvarno dosta pečem. U zadnje vrijeme koristim samo dva Kaisera: četvrtasti i okrugli, oba na rastezanje bez dna. Ostali mi stoje neupotrijebljeni već godinama.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

navratit cu jednom u ducan, na putu mi je kuci s posla

izguglala sam nesto slicno, ali mi se cini da bi okvir mogao "plesati" po podlozi
    http://rist.hr/_data/modell_images/5203226a.jpg
    (nema onog utora kao Kaiser model)

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

navratit cu jednom u ducan, na putu mi je kuci s posla

izguglala sam nesto slicno, ali mi se cini da bi okvir mogao "plesati" po podlozi
    http://rist.hr/_data/modell_images/5203226a.jpg
    (nema onog utora kao Kaiser model)
    Neće "plesati". To je isti sistem kao što ima Kaiser samo se to na fotki ne vidi.
    Za početak, kad radiš s ovim kalupima koje imaš doma, na spoj dna i obruča stavi malo više maslaca i dobro pobrašni prije pečenja tako da ti manje curi.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja obavezno na dno stavim papir za pečenje a onda obruč,i na obruč maslacem zalijepim papir i jako rijetko tijesto nikad mi ne iscuri.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Za početak, kad radiš s ovim kalupima koje imaš doma, na spoj dna i obruča stavi malo više maslaca i dobro pobrašni prije pečenja tako da ti manje curi.
    to radim
    ali kad je tijesto rjedje, onda princip ne sljaka

Ja obavezno na dno stavim papir za pečenje a onda obruč,i na obruč maslacem zalijepim papir i jako rijetko tijesto nikad mi ne iscuri.
    ma znam.
    ali ja se ne zelim zezati sa papirom, pa zaljepi ga na kalup, pa odljepljuj kad izvadis kolac van...

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Na dno ne ljepim, samo stavim. Ne znam drugaciji nacin...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Na dno ne ljepim, samo stavim. Ne znam drugaciji nacin...
    hvala ti
    moja ideja je da ako imam kalup, nikakvi drugi manevri nisu potrebni
    :gotovanka:

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Baš sam sad krenula raditi čupavce. A vidim da nemam pecilni prašak ni sobe bikarbone.

Hm...kako ispadne biskvit bez toga?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Baš sam sad krenula raditi čupavce. A vidim da nemam pecilni prašak ni sobe bikarbone.

Očerupano

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Lose.
    Osim ako ne radis onaj lagani ( samo jaja, secer i brasno) , ali taj bas nije za cupavce.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

A joj, onda će čupavci čekati do sutra za pp!
    Šta, ne digne se biskvit? Bude tvrd?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Neka čekaju do sutra.

Pa da, ne digne se, bude gumenast, kakav li već.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

taman mi se ispeko padispanj...zasto se meni skoro uvijek sredina biskvita ful kupolasto napuse a ne ostane lijepo normalno ravna?
    i sad bi ja to trebala preokrenut iz kalupa a ono dno cijelo valjkasto i nestabilno....

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

staviš jedno jaje više i ne treba pp

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    staviš jedno jaje više i ne treba pp
    Takoe. I/ili dodaš 2-3 žlice mineralne vode.

Stranica 6 od 80 PrviPrvi ... 456781656 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •