Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    ti nemaš pojma koliko ja tebe volim

da, to je slano
    iako bi pasalo i slatko
    mlince samo i isključivo lidl-ove jer moje male fine guzice neće nijedne druge
    i ja inače mlince malo prokuham u kipućoj vodi jer su dost tvrdi a moje guzičice iz gornje rečenice neće tvrde. i onda ih stavim na mast od pečenja
    a ona je rekla da ih je namakala... da stavim recimo vruću vodu u neku duboku zdjelu, štajaznam vatrostalnu i namočim te mlince,samo nadam se da se nebudu raspali...pa ih ono redam ko tjesto za savijače
    jer čini mi se da je bilo 3 reda tih mlinaca i 2 reda nadjeva, al dobro to je sve individualno

e, još jedno pitanje, dragi Lastane
    jel taj zaljev ide odmah il kasnije?

imam stari rol, plinski, vulgaris, nema kombinacija gore-dole-ventilator.... nula bodova

joooj nadam se da će mi frendica odgovoriti na mail i poslati recept, zazubice mi rastu već 2 dana
    Najbolja pećnica koju sam ikada probala bila je plinska. Šteta što su sada nenabavljive. To je dobar rol. A sad da odgovorim na pitanja:

Zaljev odmah. Nema ništa naknadno. Složiš mlince-sir-mlince-sir u koliko redova želiš, ovisno o količinama i veličini pleha, a na zadnji sloj mlinaca frkneš zaljev. Pečeno je kad dobije lijepu slasnu rumenu koricu.

Kad dobiješ recept na e-mail, prebaci ga ovamo da vidimo što je isto, a što drugačije. Ne možeš puno fulati, a i ne brini ako ti od prve ne bude isto kao ono što si probala. Puno ovisi o tome kakav je sir, je li vrhnje punomasno (ne koristim baš često iako mi je bolje) ili polumasno, da li je kiselo ili za kuhanje, ali na kraju se sve uvijek pojede, he he he... Dobar tek!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.11.2013. at 14:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •