Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Lokacija
    na jugu
    Postovi
    3,403

    Početno

    Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ono što ti znam je da ga je dobro marinirati u kiviju.
    kivi sadrži neki enzim zbog kojeg steak prirodno omekša pa ostane sočan, mekan i lako se reže.
    bice da mislis na bromelin ali njega sadrzi svjezi ananas a ne kivi!
    http://science.howstuffworks.com/inn...ize-steak1.htm
    postoji prah koji se koristi u kulinarstvu...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 28.08.2014. at 12:03

  2. #2
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Postovi
    9,023

    Početno

    Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    bice da mislis na bromelin ali njega sadrzi svjezi ananas a ne kivi!
    http://science.howstuffworks.com/inn...ize-steak1.htm
    postoji prah koji se koristi u kulinarstvu...
    ja sam ti tako čula od sestrične koja često sprema biftek, a koja je tu informaciju iskamčila od kuhara u jednom restoranu gdje ga valjda i jede.

  3. #3
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam ti tako čula od sestrične koja često sprema biftek, a koja je tu informaciju iskamčila od kuhara u jednom restoranu gdje ga valjda i jede.
    Dobro si čula, a i zasad skulirana je dobro čula. Sad sam njuškala, pa kaže na internetu da mnoge vrste voća, među njima kivi i ananas, sadrže kiseline koje omekšavaju meso. Evo našla i neki jednostavan opis, da sad ne pretrpavam post brdom linkova: http://www.thekitchn.com/tip-tenderizing-11683

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •