-
A sto dragi voli kao prilog kad ga jede negdje drugdje?
Moze biftek ici i u umak i uz povrce sa grila i uz pomfri, krokete...
Jel ti u ulju izrezan ili cijeli?
Ja ne ljubim okus mesa kao takav (volim meso ali mi sam okus mesa nije za past na oko), pa mi je najdrazi par dana mariniran u ulju sa zacinima (stavim sve sto inace volim uz meso ali svega jako, jako malo da ne preuzmu zacini ali da meso bude zacinjeno). Pecen na rostilju medium.
Mesoljupci oko mene ga vole bez zacina, medium prema english, eventualno serviranog sa snitom maslaca sa zacinskim biljem.
Fora ga je i posluziti na debljoj sniti na rostilju prepecenog kruha da upija sukrvicu i sokove, a fino je i pojesti taj kruh.
Meni je kod bifteka najbitnije da nije pretanko narezan i da nije prepecen.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma