Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Radi tko svjež sok od mrkve i kako? Samo ubacite mrkvu u mikser? Naribate pa ubacite? Dodate još što?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Radi tko svjež sok od mrkve i kako? Samo ubacite mrkvu u mikser? Naribate pa ubacite? Dodate još što?
    Ne u mikser, nego u sokovnik. Mrkva se samo opere i frk unutra. Ne guli se. SOkovnik nemam, pa ti tu nisam baš od neke pomoći, ali sve si mislim da to ne bi škodilo nabaviti.

Mikser (multipraktik) koristim za ribanje većih količina mrkve za salatu, ali nikada nisam probala napraviti sok.

S druge strane (sorry na offt) - tko bi bratemili imao u kući sve te cirkusarije tipa štapni mikser, magic bullet, klasični mikser sa zdjelom, multipraktik, sokovnik.... nikad kraja! Negdje treba staviti crtu.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    S druge strane (sorry na offt) - tko bi bratemili imao u kući sve te cirkusarije tipa štapni mikser, magic bullet, klasični mikser sa zdjelom, multipraktik, sokovnik.... nikad kraja! Negdje treba staviti crtu.
    X!

obožavam kućanske aparate, želim ih sve!
    ali samo pekač kruha odnio mi je cijelu jednu površinu pored šporeta
    plus kuhalo za vodu, to isto dosta koristimo
    kuhinja mi nije velika, i ovako ne znam di da držim ono što imam, i to je glavni razlog, osim 800kn kojih nemam viška, zašto još nisam kupila nutribullet ili neki takav vrag
    jedva čekam da izmisle jedan stroj koji sjecka, pravi sokove, muti kolače, zakuhava vodu, otapa čokoladu i peče kruh, na solarni pogon po mogućnosti

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    X!

obožavam kućanske aparate, želim ih sve!
    ali samo pekač kruha odnio mi je cijelu jednu površinu pored šporeta
    plus kuhalo za vodu, to isto dosta koristimo
    kuhinja mi nije velika, i ovako ne znam di da držim ono što imam, i to je glavni razlog, osim 800kn kojih nemam viška, zašto još nisam kupila nutribullet ili neki takav vrag
    jedva čekam da izmisle jedan stroj koji sjecka, pravi sokove, muti kolače, zakuhava vodu, otapa čokoladu i peče kruh, na solarni pogon po mogućnosti
    Na dlaku isto!

Imam multipraktik, star je 30 godina jer sam ga kupila od prve plaće. Moulinex, još uvijek uredno radi i potpuno je ispravan, ali mi stoji u podrumu i izvlačim ga samo za božićne kolače i zimnicu.

U redovnom pogonu je štapni mikser i obični (s metlicama za kreme i svrdlima za tijesto).

Valjalo bi otvoriti poseban topic o građevinskoj mehanizaciji. Meni se na kraju ne da sastavljati multipraktik za štajaznam ribanje zelja za salatu jer mi je brže i lakše oprati običan ribež. Dok ja siđem u podrum, izvučem veliki multipraktik, operem posudu, sastavim itd. već sam naribala zelje na ruke i začinila salatu.

A pekač kruha nemam gdje držati i sreća da je tako, jer bih brzo natukla 100kg da ga imam u kući.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •