Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #11
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    7,898

    Početno Kuharske nedoumice

    Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Prekosutra pravimo cca pet kg teletine sa krumpirom pod pekom, meso smo danas kupili. Kako da ga napacam?

    Ajmeeee, dolazim
    Nego, ja bih nasolila večeras, stavila luka, češnjaka, malo ružmarina, bijelog vina i ulja. I nek se paca u tome do sutra.
    Sutra bih u tome pekla.
    Uvijek tako radim i ispadne savršeno.
    Zamijesi i tijesto za kruh pa i njega speci, ali pazi da ti ne izgori.
    Peka je zeznuta, treba znat s njom, ali vjerujem da znate kad planirate peku.
    U mojoj obitelji su muški stručnjaci za to
    Edit, sad vidim da pečeš prekosutra pa onda nek se paca do prekosutra. Još bolje
    Posljednje uređivanje od Tanči : 20.05.2016. at 09:54

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •