Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Da se vratim na palačinke. Pekla sam na kokosovom, ekstra djevičanskom. Zasmrdilo je cijelu kuhinju. Ne znam u čemu je štos. I to su trebale biti američke palačinke, ali nekako jednostavno sve skupa nije uspjelo. Mislim da ću sljedeći put peći na dobrom starom biljnom ulju. Ne znam.
    Za prženje se koriste rafinirana ulja, a ne ekstra djevičansko. Bez obzira koje. Ekstradjevičansko ulje je šteta božja podvrgnuti visokoj temperaturi.

    Iskustvo je ono što dobiješ kad ne dobiješ ono što želiš. Ili kad nešto ne uspije. Bit će bolje drugi put. Meni nije bilo na kraj pameti da kaniš uzeti nerafinirano.

    ***

    Eto,Kris je isto napisala.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 29.05.2016. at 21:02

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •