Ako je kikiriki maslac tvrd, ne znam kako bih ti pomogla bez građevinske mehanizacije - ja bih to u multipraktik sa žlicom maslaca ili običnog jestivog ulja. Ako staviš maslac, to mora poslije u frižider.
ALi ako ti se čini da je sirovo - ispečeš kekse. Nisam nikad to radila, ali evo malo tuđe pameti:
Jamie Oliver: http://www.jamieoliver.com/recipes/m...e-detail/4347/
Nešto jednostavno: http://allrecipes.com/recipe/10419/q...utter-cookies/
Još ideja: ja sam spretna s dizanim tijestom, pa bih stavila taj kikiriki maslac u krušno tijesto. Nemam pojma da li bi to funkcioniralo, ali bih probala. Kila je i više nego dovoljna za eksperimente.
Može se to staviti i u classic english cake, onaj kolač sa hrpom suhog voća. Ja sam u to redovno uvaljivala kikiriki, sirovi, ali i ovo bi išlo (samo treba paziti da ga ne bude previše, zbog količine soli).