Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,471

    Početno

    Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ih sušim na 50 C, ali polako, satima i ispadnu savršene.
    Peći ni slučajno jer požute i budu gumene.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    kužim ja da kad se radi beze kora onda se bjelanjak suši dugo i na niskoj temepraturi, ali što kad je dio kolača ili torta?? npr pavlova torta?? ili ovaj recept koji sam linkala?

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    kužim ja da kad se radi beze kora onda se bjelanjak suši dugo i na niskoj temepraturi, ali što kad je dio kolača ili torta?? npr pavlova torta?? ili ovaj recept koji sam linkala?
    Kupiš gotove kore.

    Nisam, doduše, nikada... ali imaš to u svakoj slastičarni (Horak, VIncek, štajaznam...)

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •