Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Postovi
    4,284

    Početno

    Citiraj MalaSirena prvotno napisa Vidi poruku
    S mascarponeom je meni super i verzija gdje se otopljena ohlađena čokolada umiksa u mascarpone pa se u to lagano umiješa šlag - varijacija na temu, samo što bude malo drugačija tekstura.
    Nisam nikad pravila ništa s mascarponeom…znači prvo otopljena i ohlađena čokolada s maslacem, pa mascarpone, pa šlag…e, može li to biti onaj šlag iz vrećice (napravljen), taj mi je najdraži? Umiksati ili umiješati žlicom? Hoće li to biti stabilno?

    Puno podpitanja, ne da mi se na popravni
    Posljednje uređivanje od Optimist : 30.12.2016. at 12:31

  2. #2
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,252

    Početno

    Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam nikad pravila ništa s mascarponeom…znači prvo otopljena i ohlađena čokolada s maslacem, pa mascarpone, pa šlag…e, može li to biti onaj šlag iz vrećice (napravljen), taj mi je najdraži? Umiksati ili umiješati žlicom? Hoće li to biti stabilno?

    Puno podpitanja, ne da mi se na popravni
    Sad ću ja k'o sasa: Optimist, ne psuj! Kakav šlag iz vrećice. Nisam znala da se to još uopće proizvodi.
    Stuci slatko vrhnje, naviknut ćeš se na okus

  3. #3
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Postovi
    4,284

    Početno

    Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ću ja k'o sasa: Optimist, ne psuj! Kakav šlag iz vrećice. Nisam znala da se to još uopće proizvodi.
    Stuci slatko vrhnje, naviknut ćeš se na okus


    E, sad baš psujem!!!

    Dukatovo vrhnje za šlag, grrrrrrrrrrrr!

    Nije se ulupalo kako treba i pokvarilo mi cijelu tortu!

    Ipak, torta je toliko ukusna da se može jesti iz čašica

  4. #4
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    A6
    Postovi
    6,641

    Početno

    Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam nikad pravila ništa s mascarponeom…znači prvo otopljena i ohlađena čokolada s maslacem, pa mascarpone, pa šlag…e, može li to biti onaj šlag iz vrećice (napravljen), taj mi je najdraži? Umiksati ili umiješati žlicom? Hoće li to biti stabilno?

    Puno podpitanja, ne da mi se na popravni
    ne maslac u kremu. umrli bi od masnoce. i slatko vrhnje za slag. nikakva vrecica

  5. #5
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,006

    Početno

    Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ne maslac u kremu. umrli bi od masnoce. i slatko vrhnje za slag. nikakva vrecica
    A što bi ti umjesto maslaca stavljala u kremu?

  6. #6
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    A6
    Postovi
    6,641

    Početno

    Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    A što bi ti umjesto maslaca stavljala u kremu?
    pa u ganache ne ide maslac. samo cokolada i slatko vrhnje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •