Page 26 of 80 FirstFirst ... 1624252627283676 ... LastLast
Results 1,251 to 1,300 of 3996

Thread: Kuharske nedoumice

  1. #1251
    angel 1's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    899

    Default

    Ja isto po ljeti radim uz meso s roštilja često tu tzv Nudelsalat.
    Skuha se tjestanina ( najbolje neke pene) narežem rajčice, paprike, krastavac , sve pomiješam i zalijem vrećicim one light majoneze u koju prethodno umiješam octa...i dobro ohladiti u friz. Bude baš lagana i osvježavajuća uz roštilj, a meni paše i sama.

  2. #1252
    Jurana's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Šibenik
    Posts
    5,220

    Default

    Quote Originally Posted by Jurana View Post
    Kiselo vrhnje se zove mileram kad ima 30 ili više posto masnoće.

    Ja volim što masnije
    Ono ispod 20% ni ne pogledam u dućanu.
    Ne 30, nego 20, odnosno 21.

  3. #1253
    Optimist's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4,284

    Default

    Opet ja
    Sad me zanimaju omjeri.
    Dosta toga cu raditi, ali oko salate imam dileme.
    Oni omjeri u receptu mi se ne cine bas dobri, mozda nisam u pravu.
    Dakle, hladna salata s tjesteninom i piletinom je za 10-12 osoba.
    Glavno mi je da pogodim omjer tjestenina-piletina-mileram.
    U to mislim ubaciti vecu konzervu graska, kukuruza, mozda 2 mrkve, jednu papriku. Mozda i malo gaude na kockice?
    Kuhala bih spirale. Je li dovoljno 1,5 kg tjestenine i 1 kg pilecih prsa? Koliko na to milerama, 1 kg?
    Moram u nabavku pa da ne bude ni premalo ni previse.
    Last edited by Optimist; 20.01.2017 at 14:06.

  4. #1254

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Zgb
    Posts
    1,448

    Default

    Quote Originally Posted by Optimist View Post
    Opet ja
    Sad me zanimaju omjeri.
    Dosta toga cu raditi, ali oko salate imam dileme.
    Oni omjeri u receptu mi se ne cine bas dobri, mozda nisam u pravu.
    Dakle, hladna salata s tjesteninom i piletinom je za 10-12 osoba.
    Glavno mi je da pogodim omjer tjestenina-piletina-mileram.
    U to mislim ubaciti vecu konzervu graska, kukuruza, mozda 2 mrkve, jednu papriku. Mozda i malo gaude na kockice?
    Kuhala bih spirale. Je li dovoljno 1,5 kg tjestenine i 1 kg pilecih prsa? Koliko na to milerama, 1 kg?
    Moram u nabavku pa da ne bude ni premalo ni previse.
    ja obično radim i isprobavam dok ne bude okus po mom čefu
    prvo pomiješam sve suhe sastojke i gledam da mi se sviđa boja, odnosno da prevladava boja koju želim (npr. zelena ako želim puno krastavaca)
    i posebno složim "majonezu", probam da mi bude fina i osvježavajuća, dovoljno slana ...
    pa postepeno dodajem suhe u "majonezu", svako malo promiješam tako da vidim kad je dovoljno, da ne bi bila presuha ...

  5. #1255
    Beti3's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kvarner
    Posts
    12,295

    Default

    Quote Originally Posted by Optimist View Post
    Opet ja
    Sad me zanimaju omjeri.
    Dosta toga cu raditi, ali oko salate imam dileme.
    Oni omjeri u receptu mi se ne cine bas dobri, mozda nisam u pravu.
    Dakle, hladna salata s tjesteninom i piletinom je za 10-12 osoba.
    Glavno mi je da pogodim omjer tjestenina-piletina-mileram.
    U to mislim ubaciti vecu konzervu graska, kukuruza, mozda 2 mrkve, jednu papriku. Mozda i malo gaude na kockice?
    Kuhala bih spirale. Je li dovoljno 1,5 kg tjestenine i 1 kg pilecih prsa? Koliko na to milerama, 1 kg?
    Moram u nabavku pa da ne bude ni premalo ni previse.
    Mislim da ti je previše 1,5 kg pašte. No, najbolja ti je skuhati i držati u dvije posude, pa odlučiti količine usput. Nije mi fino kad je previše pašte u odnosu na ostale sastojke. I, ni slučajno kilu vrhnja. Meni vrhnje ni ne paše, ali ako voliš, valjda može. A majonezu ne bih ni slučajno, apsolutno nejestiva namirnica za mene

    Kuhana jaja na ploške, tri boje (crvena, žuta, zelena) paprike na jako sitne kockice, velika konzerva kukuruza i graška, mozzarellu (one male kuglice), ispržena piletina na kockice (koliko pašte, toliko mesa, ali možeš dio i šunku na kockice), Omegol ulje (ili koje ti voliš), ja stavim i vinskog octa, ali to je primorski stil. I papar. Ako ti svi vole možeš i par strukova mladog luka na sitno nasjeckati.

    No, o ukusima se ne raspravlja

  6. #1256
    Beti3's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kvarner
    Posts
    12,295

    Default

    I cherry rajčice, obavezno

  7. #1257
    Optimist's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4,284

    Default

    Curke, hvala

    Vrlo rijetko ovo jedem, jedino u gostima, a vrhnje u kuhanju koristim jos rjedje.
    Ja sam od maslinovog ulja, povrca na leso, na grill tavi, variva...
    Da sebi radim salatu, vrhnja ne bi ni bilo, ni majoneze, vec puno povrca i dosta maslinovog ulja, ali pravog
    Sad bih jednu takvu s tikvicama, njam.
    Uh, Beti, sto spomenu mladi luk...obozavam ga, sad mi se bas jede.

    Znaci, 1 kg tjestenine i 1 kg filea, to mi je bitno. Vrhnje cu dodavati postepeno pa koliko bude trebalo.

    Hvala jos jednom!
    Last edited by Optimist; 20.01.2017 at 20:26.

  8. #1258
    enchi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    renesansna zvijezda
    Posts
    1,433

    Default

    Mi često radimo takve salate. Nikad s vrhnjem ili majonezom. Umjesto piletine znamo staviti i tunu. I kiselu jabuku, na sitne kockice. Fetu također stavim. Zacinim s maslinovim uljem i limunovim sokom.

  9. #1259

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Zgb
    Posts
    1,448

    Default

    Quote Originally Posted by Optimist View Post
    Opet ja
    Sad me zanimaju omjeri.
    Dosta toga cu raditi, ali oko salate imam dileme.
    Oni omjeri u receptu mi se ne cine bas dobri, mozda nisam u pravu.
    Dakle, hladna salata s tjesteninom i piletinom je za 10-12 osoba.
    Glavno mi je da pogodim omjer tjestenina-piletina-mileram.
    U to mislim ubaciti vecu konzervu graska, kukuruza, mozda 2 mrkve, jednu papriku. Mozda i malo gaude na kockice?
    Kuhala bih spirale. Je li dovoljno 1,5 kg tjestenine i 1 kg pilecih prsa? Koliko na to milerama, 1 kg?
    Moram u nabavku pa da ne bude ni premalo ni previse.
    ja bih više paprike manje tijesta
    dodala bih još i krastavce
    gaudu ne bi
    jabuku kiselkastu

  10. #1260
    Optimist's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4,284

    Default

    Bas sam razmisljala bi li isli kiseli krastavci. Ja ih obozavam.
    Onda necu gaudu.
    Ali ni jabuku, nju ne volim u ovim kombinacijama.
    Znaci, moze tjestenina, piletina, paprika, grasak, mrkva, kukuruz, kiseli krastavci, mileram, malo senfa, sol, papar?
    Da vise utanacimo tu moju salatu
    Last edited by Optimist; 20.01.2017 at 23:13.

  11. #1261

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Zgb
    Posts
    1,448

    Default

    Quote Originally Posted by Optimist View Post
    Bas sam razmisljala bi li isli kiseli krastavci. Ja ih obozavam.
    Onda necu gaudu.
    Ali ni jabuku, nju ne volim u ovim kombinacijama.
    Znaci, moze tjestenina, piletina, paprika, grasak, mrkva, kukuruz, kiseli krastavci, mileram, malo senfa, sol, papar?
    Da vise utanacimo tu moju salatu
    i malo limunovog soka (po želji)
    uf, baš mi je zamirišala
    dobila sam volju i ja složiti jednu sutra za večeru

  12. #1262
    Optimist's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4,284

    Default

    Quote Originally Posted by MikiMama View Post
    i malo limunovog soka (po želji)
    uf, baš mi je zamirišala
    dobila sam volju i ja složiti jednu sutra za večeru
    Da, i limun.

    Dodji na moju

  13. #1263
    Anemona's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    sjeverozapadna
    Posts
    11,053

    Default

    Prijedlog za nama odličnu salatu uz roštilj, nareske,... uz sve paše.
    Za tu salatu kupujem povrće u konzervi - to mi je brzinska salata.
    Grah (u dvije vrste/boje)
    Kukuruz
    Leća
    Pečena paprika narezana na kockice
    Slanutak - ponekad stavim.
    Sol, papar, maslinovo ulje i jabučni ocat
    Last edited by Anemona; 21.01.2017 at 09:04.

  14. #1264
    s_iva's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    zagreb
    Posts
    703

    Default

    Cure, koji slanutak kupujete (suhi)? A da se ne kuha jako dugo?
    Ne koristim ekspres lonac.
    Neki dan sam ga kuhala tri sata, i još mi nije bio skroz mekan. Uz prethodno namakanje 12h.

  15. #1265
    Jelka's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    4,006

    Default

    Imate možda za preporučiti recept za rebarca? Ona neka američka verzija, med i tako to.

    Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

  16. #1266
    Jelena's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Zagreb
    Posts
    11,530

    Default

    Quote Originally Posted by Jelka View Post
    Imate možda za preporučiti recept za rebarca? Ona neka američka verzija, med i tako to.
    Ja mariniram pileća krilca "s medom i tako to" Vjerujem da bi bilo dobro i za rebarca.

    Otprilike ovako: šus paradajza iz flaše, žlica meda, žličica mljevenog đumbira, žličica soli, 2 češnja češnjaka, žlica senfa, malo ljute mješavine začina i to je to.

  17. #1267
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,850

    Default

    Čokolada se topi u tučenom ili netučenom slatkom vrhnju?

  18. #1268
    mašnica's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    4,354

    Default

    Netučenom...za ganache?

  19. #1269
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,850

    Default

    Da, mislim da je to. To su ove kocke bez brašna. Ide i mascarpone.

  20. #1270
    Jelka's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    4,006

    Default

    U principu pravilno bi bilo otopiti čokoladu na pari, istovremeno u drugom lončiću zavriti vrhnje (ali ne da zakipi) i onda vrhnje preliti preko otopljene čokolade. Pustiti 10-ak min i promiješati. To je ganache.

  21. #1271
    Jelka's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    4,006

    Default

    Quote Originally Posted by Jelena View Post
    Ja mariniram pileća krilca "s medom i tako to" Vjerujem da bi bilo dobro i za rebarca.

    Otprilike ovako: šus paradajza iz flaše, žlica meda, žličica mljevenog đumbira, žličica soli, 2 češnja češnjaka, žlica senfa, malo ljute mješavine začina i to je to.
    Na koncu radila po ovom receptu - http://mamajasamgladan.com/ljepljiva-svinjska-rebarca/, uz minimalne promjene (nisam stavila soju jer ju ne smijem, umjesto čilija stavila nekakav umak iz lidla, s čili papričicama, umjesto aceta obični jabučni, na vino zaboravila ali ionako ga nisam imala). Dvoje od troje moje djece se davilo, najviše ovaj najmanji od 16mj.

  22. #1272
    Jelena's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Zagreb
    Posts
    11,530

    Default

    Quote Originally Posted by Jelka View Post
    Na koncu radila po ovom receptu - http://mamajasamgladan.com/ljepljiva-svinjska-rebarca/, uz minimalne promjene (nisam stavila soju jer ju ne smijem, umjesto čilija stavila nekakav umak iz lidla, s čili papričicama, umjesto aceta obični jabučni, na vino zaboravila ali ionako ga nisam imala). Dvoje od troje moje djece se davilo, najviše ovaj najmanji od 16mj.
    Super. Svakakve kombinacije su tu skroz prihvatljive. Ja isto izbjegavam soju koliko mogu. Ja stavim i limun u svoju marinadu, zaboravila sam napisati.

    Je l to mali od 16 mjeseci jede svinjska rebrica? Ja se ne usudim ponuditi

  23. #1273
    Jelka's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    4,006

    Default

    Quote Originally Posted by Jelena View Post
    Super. Svakakve kombinacije su tu skroz prihvatljive. Ja isto izbjegavam soju koliko mogu. Ja stavim i limun u svoju marinadu, zaboravila sam napisati.

    Je l to mali od 16 mjeseci jede svinjska rebrica? Ja se ne usudim ponuditi
    Zbog njegovog dermatitisa su mi ruke vezane, jer ne znamo što ga smeta, ali kad su namirnice ajme reći nealergene onda nemam zadrške. Taj dan se davio i u salati od pečene paprike.

    Uh, da nema tog dermatitisa, već bi odavno on svašta jeo

  24. #1274
    Osoblje foruma Bubica's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    4,700

    Default

    Quote Originally Posted by s_iva View Post
    Cure, koji slanutak kupujete (suhi)? A da se ne kuha jako dugo?
    Ne koristim ekspres lonac.
    Neki dan sam ga kuhala tri sata, i još mi nije bio skroz mekan. Uz prethodno namakanje 12h.
    ja neki dan kupila i sparu, onaj u rimfuzi

    navečer namočila do drugi dan kad sam se vratila s posla - nije se kuhao ni sat vremena

  25. #1275
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,850

    Default

    Nemoj uzeti od Vedrini jer njihovo je sve u Sparu jako tvrdo i treba dugo da se skuha, a i onda kao da nije kuhano. Jednom sam uzela grašak. Nije se dao skuhati ni uz namakanje dva dana. Zadnje sam im dala šansu za crveni i crni grah. Stoji u frižideru u rajngli. Nitko ga ne jede.

  26. #1276

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    zg
    Posts
    1,374

    Default

    trebam savjet vas stručnjakinja!

    rijetko pečem kolače i odnedavno pite...
    kad stavim maslac u tijesto pite umjesto margarina jaako je sipko kad je pečeno
    kak napraviti tijesto s maslacem a da gotovi kolač ne bude tak sipak??

  27. #1277
    marta's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    15,678

    Default

    Dodaj kiselog vrhnja malo u tijesto, žlicu, dvije.

  28. #1278
    s_iva's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    zagreb
    Posts
    703

    Default

    Ili malo mlijeka, da se sve lijepo poveže.

  29. #1279
    s_iva's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    zagreb
    Posts
    703

    Default

    Slanutak sam danas kupila u dm-u. Vidjet ćemo u sub koliko će se kuhati!

  30. #1280
    Beti3's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kvarner
    Posts
    12,295

    Default

    Quote Originally Posted by mama pticica View Post
    trebam savjet vas stručnjakinja!

    rijetko pečem kolače i odnedavno pite...
    kad stavim maslac u tijesto pite umjesto margarina jaako je sipko kad je pečeno
    kak napraviti tijesto s maslacem a da gotovi kolač ne bude tak sipak??
    Ako radiš smjesu 3:2:1, neće biti sipko tijesto

    Znači 30 dkg brašna, u njega namrviti 20 dkg maslaca, sve skupa brzo pomiješati da bude sipko.
    Napraviti udubinu i u nju jedno jaje i 10 dkg šećera, malo razmutiti.
    Zatim što brže zamijesiti tijesto da ga rukama ne rastopiš.

    Ništa drugo ne moraš staviti u tijesto. Savršeno je ovakvo.

  31. #1281
    cvijeta73's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Rijeka
    Posts
    11,735

    Default

    za moj ukus, to je previse putra. prejako se osjeti u tijestu i ne pase mi. ja isto stavim kao marta malo kiselog vrhnja, tako mi je finije i lakše.

  32. #1282
    Ginger's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    12,003

    Default

    Quote Originally Posted by cvijeta73 View Post
    za moj ukus, to je previse putra. prejako se osjeti u tijestu i ne pase mi. ja isto stavim kao marta malo kiselog vrhnja, tako mi je finije i lakše.
    isto

  33. #1283
    Konfuzija's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,422

    Default

    Quote Originally Posted by zutaminuta View Post
    Nemoj uzeti od Vedrini jer njihovo je sve u Sparu jako tvrdo i treba dugo da se skuha, a i onda kao da nije kuhano. Jednom sam uzela grašak. Nije se dao skuhati ni uz namakanje dva dana.
    Njihov slanutak namačem preko noći i kuham oko 2 h, a zeleni grašak sam kuhala bez namakanja - 1 h. Slanutak zna ostati al dente, ali je kuhan u tom vremenu. Ako te to smeta, možeš ga disciplinirati štapnim.

    Meni je jako fini bio slanutak u teglici, od DM-a.

  34. #1284
    Beti3's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kvarner
    Posts
    12,295

    Default

    Quote Originally Posted by cvijeta73 View Post
    za moj ukus, to je previse putra. prejako se osjeti u tijestu i ne pase mi. ja isto stavim kao marta malo kiselog vrhnja, tako mi je finije i lakše.
    Klasično prhko tijesto je 3:2:1. Sve ostalo su varijacije na temu. Naravno, o ukusima neću.

  35. #1285
    Optimist's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4,284

    Default

    Kupila sam dosta pileceg filea u mesnici u kojoj inace kupujem, ostao mi dobar dio zamotan u onaj njihov papir i vrecicu, zaboravila ga zamrznuti taj dan. Sjetila se sutradan, osjetio se neki lagani miris. Oprala sam ga, posusila papirnatim ubrusima i zamrznula. Snjofala sam, jos je bilo nekog mirisa. Sad me kopka da se nije mozda pokvarilo u roku 24 sata? Bilo je na gornjoj polici u frizideru, najmanje hladnoj, misila sam da cu ga odmah staviti u led.
    Last edited by Optimist; 26.01.2017 at 22:19.

  36. #1286
    Jurana's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Šibenik
    Posts
    5,220

    Default

    Ne bih rekla da se pokvarilo u 24 sata u frižideru. Možda je samo poprimilo miris drugih stvari iz frižidera.

  37. #1287
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,254

    Default

    vrhnje za šlag koje?? može li i iz plastične posudice?

  38. #1288
    Optimist's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4,284

    Default

    Quote Originally Posted by Jurana View Post
    Ne bih rekla da se pokvarilo u 24 sata u frižideru. Možda je samo poprimilo miris drugih stvari iz frižidera.
    Nadam se, nekako i ja tako razmisljam, ali mislim da je miris od mesa. Inace ga ne njusim, ali kako ga nisam odmah zaledila, pomirisala sam i miris mi je bio malo neugodan. Iako mi na poslu kazu da piletina zna imati takav miris.

  39. #1289
    Jurana's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Šibenik
    Posts
    5,220

    Default

    Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    vrhnje za šlag koje?? može li i iz plastične posudice?
    Može.

  40. #1290
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,005

    Default

    Quote Originally Posted by Optimist View Post
    Nadam se, nekako i ja tako razmisljam, ali mislim da je miris od mesa. Inace ga ne njusim, ali kako ga nisam odmah zaledila, pomirisala sam i miris mi je bio malo neugodan. Iako mi na poslu kazu da piletina zna imati takav miris.
    Kavezna piletina često ima takav miris, zbog smjese kojom se pilići hrane. Nije ništ opasno, ali nije ugodno.

  41. #1291
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,254

    Default

    Quote Originally Posted by jurana View Post
    može.
    to je crveno?

  42. #1292
    Osoblje foruma emily's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    6,506

    Default

    Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    to je crveno?
    crveni poklopac ima kiselo vrhnje od 20% mm, ako se ne varam

    za slag ti treba slatko vrhnje, i to pise na poklopcu

  43. #1293
    Jurana's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Šibenik
    Posts
    5,220

    Default

    jelena.o, Emily je odgovorila.

    A zašto si me ispravila u mala slova?

  44. #1294
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,254

    Default

    nisam automatski je tak ošlo, ne kužim kak

    ok , a kolko se to dugo tuče i na kojoj brzini?radila sam takve stvari pred 15 i više godina

  45. #1295
    Jurana's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Šibenik
    Posts
    5,220

    Default

    Počneš od najslabije pa pojačavaš i kad se malo zgusne dokraja na srednoj brzini

  46. #1296
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,254

    Default

    pričo mi davno prijatelj, kak je njegov ujak tada neženja, miksal bjelanjke njemu iznad glave i svako malo gledal jel dosta, ali je malo duže potrajalo i slučajno mu zlijal na glavu ( prijatelj je bil bolestan i bil u krevetu).

  47. #1297
    Optimist's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4,284

    Default

    Quote Originally Posted by Peterlin View Post
    Kavezna piletina često ima takav miris, zbog smjese kojom se pilići hrane. Nije ništ opasno, ali nije ugodno.
    To mi je važno, da nije opasno! Tnx!

  48. #1298
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,254

    Default

    Našla u veroniki nekaj na čem piše slatko vrhnje vijeću sutra kaj s time

  49. #1299
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,005

    Default

    Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    Našla u veroniki nekaj na čem piše slatko vrhnje vijeću sutra kaj s time
    Ako tuče kad protreseš čašicu (mora bit friško i tekuće) onda ti je super za šlag. Ili takvo netučeno za na žgance, mljac.... sto godina to nisam jela jer je prekalorično.
    Last edited by Peterlin; 27.01.2017 at 20:55.

  50. #1300
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,254

    Default

    u flašici je i kolko vidim tekuce, danas bum umutila za dekoraciju po želji klinke

Page 26 of 80 FirstFirst ... 1624252627283676 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •