Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    hatatitla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009
    Postovi
    223

    Početno

    Znam da je vec bilo takvih tema, ali evo mozda ovjde za nas nesigurne; koliko dugo i na kakvim temperaturama tretirate meso? Mene je u zadnje vrijeme uhvatila neka paranoja od piletine i puretine i vise u nista nisam sigurna, iako sam uvijek to normalno spremala i nikad nista nikome nije bilo.... Znaci, koliko dugo pohate filee? Koliko dugo pecete npr batke, zabatke, pureci zabatak.... Izludi me provjeravanje jel gotovo.... Ima li neka "znanstvena" spoznaja kad vise nije opasno za eventualnu salmonelu?

  2. #2
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,223

    Početno

    Kad temperatura mesa u najdebljem dijelu dosegne 75°C. Kupi ubodni termometar

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •