Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1

    Datum pristupanja
    Jul 2007
    Lokacija
    Zgb
    Postovi
    1,448

    Početno

    Bude lijepo čvrsto, u frizideru mu treba cca 1 sat da se lijepo ohladi
    Po mom receptu vrhnje posebno stučem u šlag, pa dodam umučenom siru+šećer u prahu+bijela čokolada

  2. #2
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Postovi
    4,354

    Početno

    Koje vrhnje za šlag koristite? Da li je bolje Dukat ili zbregov? Konkretno mi treba za umiješati u ganache kremu za tortu.

    Hvala

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •