Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #11
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,015

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje za vas koji kao kuhate zobenu kašu, jel kuhate zrnje ili zobene pahuljice



    ja pahuljice za sebe prelijem s juhom i pustim da malo omekša
    Pahuljice se mogu preliti ako su sitne. Krupne ostanu žilave (na vrećici piše Haferflocken Kernig, ako se dobro sjećam). Ja volim to malo prokuhati (kao kad kuham gris, par minuta) pogotovo ako unutra naribam jabuku. Dodam trunčicu soli i vruću vodu. To je sve.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.11.2018. at 11:52

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •