Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #11
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    24,686

    Početno

    Mašnice,
    ja sam prije par dana po 1.put kuhala grah onako 15ak min, procijedila i ostavila preko noći.Suha svinjska rebarca isto tako jednom prije prokuham da izadje sol.
    Sutradan uobičajeno ga skuhala u ekspres loncu i to ne predugo.
    Baš smo doma komentirali da nevjerojatno nije bilo vjetrovani kod koga
    Dakle od sada ga neću samo večer prije namočit u vodi nego i prokuhat .

    Prvi put u životu da nas grah nije napuhao.
    Kažu i da pomaže malo soda bikarbone stavit.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.04.2020. at 13:27

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •