Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    12,011

    Početno

    Zašto mi se špek upljesnivi nakon četiri dana u frižideru, a temp je 1 C?
    Nije dovoljno suh il kaj?

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,022

    Početno

    Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto mi se špek upljesnivi nakon četiri dana u frižideru, a temp je 1 C?
    Nije dovoljno suh il kaj?
    Papir u kojem si špek kupila ima najlonski sloj, to je isto kao da ti je špek u najlon vrećici. Zamotaj ga u kuhinjski ručnik ili ubaci u obični škarnicl. Obično pomogne.

    Osim toga, ako imaš u frižideru puno povrća i voća, može biti da je pun vlage.
    Nema pomoći, osim da se poslužiš trikom... Ja razrežem komad špeka na 3-4 dijela, pa smrznem i onda vadim iz leda jedan po jedan komad, koliko nam je dosta za jedan obrok.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •