- 
	
	
		
		
			
				
				
				
					
 
				
				
						
						
				
					
						
							Ja u ekspress loncu kuham samo par jela, varivo od leće i umak od junetine ala pašticada
Drugo se ne mogu sjetit da kuham u njemu, isto mi stvara nelagodu ta nemogućnost uvida, što ne mogu vidjet šta se događa na dnu, fali li vode.. a opet kao Peterlin, volim jela koja se stave da satima sami rade svoje, zato su mi najdraža ona koja staviš u pećnicu na laganiju temperaturu, ustvari bi taj slow cooker bio prava stvar za mene vjerojatno
						
					 
					
				 
			 
			
			
		 
	 
		
	
 
		
		
		
	
 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
		
			
				
				Pravila pisanja postova
			
			
				
	
		- Ne možete otvoriti novu temu
 
		- Ne možete ostaviti odgovor
 
		- Ne možete stavljati privitke
 
		- Ne možete uređivati svoje postove
 
		-  
 
	
	
	Pravila foruma