Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    12,001

    Početno

    Još ne shvaćam zašto se neki kunu u miris češnjaka pirjanog na ulju. Meni to nepodnošljivo smrdi. I sad sam zeznula bolonjez jer sam dodala češnjak skupa s lukom. Zapržilo se i ispustilo takav nepodnošljiv vonj.

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,015

    Početno

    Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Još ne shvaćam zašto se neki kunu u miris češnjaka pirjanog na ulju. Meni to nepodnošljivo smrdi. I sad sam zeznula bolonjez jer sam dodala češnjak skupa s lukom. Zapržilo se i ispustilo takav nepodnošljiv vonj.
    Slažem se. Češnjak se nikad ne smije zapržiti jer smrdi i postane gorak. Ako ga se stavi na ulje, mora biti kratko (do 10 sekundi) samo da zapjeni. Sve dulje od toga je katastrofa. Bolje ga je dodati kasnije, da se samo prokuha, a ne da se zaprži.

    Osim toga, takva termička obrada uništi sve njegove korisne i zdrave sastojke.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.09.2020. at 14:51

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •