Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    Žene, jeste zamrzavale sirnicu? Ako da - jel čemu nakon odmrzavanja?
    ostalo mi je od jučer pola protvana, a već vidim da se ne bude pojelo danas ... žao mi je baciti
    Možeš smrznuti. Nisam smrzavala savijaču od sira, pa ne znam kakva je kad se odmrzne, ali probaj. Alternativa je bacanje. To uvijek stigneš.

Savjet - nemoj smrznuti u jednom paketu, nego podijeli u dva ili tri manja, tako da možeš odmrznuti količinu po potrebi.

Evo tu je malo tuđe pameti https://we.tl/t-UfKth4bUpX

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš smrznuti. Nisam smrzavala savijaču od sira, pa ne znam kakva je kad se odmrzne, ali probaj. Alternativa je bacanje. To uvijek stigneš.

Savjet - nemoj smrznuti u jednom paketu, nego podijeli u dva ili tri manja, tako da možeš odmrznuti količinu po potrebi.

Evo tu je malo tuđe pameti https://we.tl/t-UfKth4bUpX
    narezat ću na komade i zamrznuti na tacni, pa onda u vrećicu, tako sam si ja to zamislila

nisam baš ljubiteljica smrznutih (domaćih) gotovih jela, pa sam malo nepovjerljiva u konačni ishod ...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

narezat ću na komade i zamrznuti na tacni, pa onda u vrećicu, tako sam si ja to zamislila

nisam baš ljubiteljica smrznutih (domaćih) gotovih jela, pa sam malo nepovjerljiva u konačni ishod ...
    Tako bih i ja napravila.

Ni ja ne obožavam odmrznutu hranu, ali otkad su mi sinovi odrasli i dolaze kući u različito vrijeme, često nam je dobro došlo da ima nešto iz leda za svaki slučaj, ali u pravilu se ne hranimo tako.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve se pojelo danas , eksperiment sa zamrzavanjem će pričekati drugu priliku

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

sve se pojelo danas , eksperiment sa zamrzavanjem će pričekati drugu priliku
    Bravo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •