Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
lonni, super su jednostavne. Samo ugađaš tijestu i daš mu sve kaj voli, ka sa svakim dizanim, toplinu i šećer, i posle kuhkaš na pari il mlijeku. Meni su bile u 4/5 puta top, a inače sam u kuhinji ko s dve leve.
Hvala žutaminuta na vjeri u moje sposobnosti, ali već ovaj dio - samo ugađaš tijestu - je nešto što ne mogu ni u teoriji shvatiti kako treba, a kamoli u praksi Ma dobro je, ima tih kupovnih.

U svim ovim spominjanjima germica, taman mi skočio jedan recept za njih, pa evo inspiracija za vješte: https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/h...73Giqlv771XKtw

Btw. onaj umak od vanilije je završio u smeću. Napravila sam savijaču s jabukama (ona verzija griz, jogurt...) i kad sam otvorila skužila sam da je pokvareno, nekako se razdvojilo, i to jedan dan prije isteka roka!