Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #11
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Uzela sam teleća jetrica jel se ona isto potaplju u mlijeko? Svi recepti s neta su na naglo u tavi.

    Evo sad sam dodala još kvasca još šećera pa ću vidjet. Inače idem po svježi kvasac.
    Da, potopi u mlijeko, manja je vjerojatnost da budu žilava i imat će bolji okus. Idu na naglo jer teleća jetrica znaju biti žilava češće nego svinjska, pa se nemoj iznenaditi. Ocijedi ih, povaljaj u oštro brašno i frk na tavu.

    Kvasac - možeš u to mlijeko dodati i žličicu brašna, ali ja radim samo sa šećerom. Vidjet ćeš... Ja imam baš loša iskustva s Podravkinim suhim kvascem (radi, ali nije to sjajno - možda je slučajno), a onaj zeleni iz Lidla je odličan. Ne sjećam se jesam li još koji zadnje vrijeme koristila...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.03.2025. at 09:16

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •