Imas u obiteljskom centru (mislim da je puni naziv Centar za djecu, mlade i obitelj) tecaj Baby fitness. Nama je to preporucila patronazna sestra i dobro nam je doslo. Sad ne znam da li ima u svim gradovima, ali ako nema u tvome, mozes nazvati neki od ovih u Zagrebu ili Velikoj Gorici (tu smo mi dobili) da ti posalju CD s vjezbama i masazicama, nije los. Ako ima, otidji na to, ugl, vode ga patronazne sestre i pokazuju razlicite vjezbe za bebe. Na kraju ti daju CD da se podsjetis kod kuce kak to ide. CD je od UNICEFa i u sklopu je programa Prve 3 su najvaznije. Ako se neka vjezba ne svidi bebi, lako je zamjenis drugom jer se dosta pokrivaju medjusobno. Mi nismo bas radili masaze jer se mojoj bebi ne svidja diranje po licu, ali je razvojna gimnastika bas fora i bebi jako voli te vjezbice.
Takodjer smo radili masaze za poticanje probave i to je jedan od razloga zasto tako lijepo spavamo

Raspitaj se, a ako treba posaljem ti podatke od ovih iz VG.
Sto se tice okretanja, moj bebi nije htio na trbuh do negdje 6mj (jako je negodovao i nije htio biti vise od minute) a sa 7mj je poceo puzati u rikverc, tak da mislim da ne treba panicariti u naprijed

Sretno!