Mjesečni troškovi, nakon što bankrotiraš dok nabaviš sve potrebno na početku, cca 150-200kn. Moj pas jede isključivo dehidrat(120kn), i samo to jer sam tako dobila naputak od uzgajivača da onda nećemo imati problema s konzistencijom stolice i prošenjem hrane sa našeg stola. I uistinu je tako. Osim hrane, potrebno je još kupiti ampulicu za buhe(krpelj, komarce) što je oko 50kn, kvalitetan šampon(ja imam neki od 80-tak kn, ali ne potrošimo ga u mjesec dana. Povremeno štapići za zube. Šišanje cca svakih 2-3 mjeseca 250kn(ja volim da ima dužu dlaku pa stoga idemo rjeđe frizeru). I to je to. S tim da si već kupio: krevet, jastuk, glodalice, pastu i četku za zube,sprej protiv kamenca četke, češljeve, škare za nokte, regenerator, posudice,
pojas za auto, torbu, kaputić, kabanicu, platio cjepiva, tretiranje protiv parazita... i na kraju i početku prvenstveno njega.
Ma ljubav je to i veselje veliko, ponekad imam osjećaj da se samo taj pas uvijek istinski raduje, kad su svih ustali na lijevu nogu, živčani i nikakvi.