Pokazuje rezultate 1 do 50 od 204

Tema: NEljubitelji/ce kućnih ljubimaca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Vrijeska, ako ti zbilja ne želiš ljubimca nemoj ga uzeti. To ne bi bilo dobro ni za vas ni za ljubimca.

Ja sam se odupirala dok su djeca bila mala, jer sam imala previše posla i nisam htjela prihvaćati još jednu veliku obavezu uza sve to. Kad su ponarasli i kad se obim fizičkog posla oko njih bitno smanjio, uzeli smo mačku, ali ne samo zbog dječje nego i zbog naše želje. Bit će uskoro tri godine da je imamo - ona mi je svakodnevno i veliko veselje; jedini miran član kućanstva. Uredna je, zdrava, čista, umiljata, zanimljiva, privržena, ne grebe nas i ne grize i uopće ne smrdi. Problem dlaka se javlja u toplije doba godine, a onda to rješavamo češljanjem Furminatorom jednom tjedno. Jedini pravi problem je što s njom preko ljeta, jer se ona ne da van, ni pod koju cijenu. Uvijek moramo organizirati nekog tko će joj davati hranu i vodu i čistiti WC dok nas nema. Ali, dok je prijatelja i to se da riješiti, a cijelu godinu uživamo u njezinom dragom društvu.

Mislim da je prednost uzeti čistokrvnu mačku, jer u većini njezinih osobina znaš što dobivaš.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je prednost uzeti čistokrvnu mačku, jer u većini njezinih osobina znaš što dobivaš.
    zaista??
    nekak sam navikla na to kod pasa..
    za mačke, nisam čula da pojedina pasmina ima specifične karakteristike (ne mislim na tjelesne)

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    zaista??
    nekak sam navikla na to kod pasa..
    za mačke, nisam čula da pojedina pasmina ima specifične karakteristike (ne mislim na tjelesne)
    Ima, ima. Kod mame i tate smo imali sijamca, a sad sam htjela nešto sasvim drugo, pa imamo kartuzijanku - sve što piše u knjigam to je ona, izuzev onog dijela koji pripada njezinoj osobnosti.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ima, ima. Kod mame i tate smo imali sijamca, a sad sam htjela nešto sasvim drugo, pa imamo kartuzijanku - sve što piše u knjigam to je ona, izuzev onog dijela koji pripada njezinoj osobnosti.
    vrlo lijepa mica
    i vaša je tak nekak siva??
    čovječe, kilaža joj je skorz zavidna lol
    jedan čivavac ima da se pokrije ušima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •