http://www.znanje.hr/dogadanja
Isplati li se ići? Što se nudi?
http://www.znanje.hr/dogadanja
Isplati li se ići? Što se nudi?
pa pise ti na linku kaj se nudi
zakaj nisi procitala?
Imati ćete priliku kupiti razne hitove kao što su Ekonomija zahvalnosti, Mafija Export, Život nastanjen sjenama po sniženim cijenama, te evergrine Ljubavna priča i Djevojka s bisernom naušnicom za 10,00 kuna.U ponudi će se naći i široka paleta naslova za vaše najmlađe, pa ćete Logi glavolomke i Logi matematiku za zabavno učenje pronaći po cijeni od 29,00kn, Medu Paddingtona za 49,00kn, te stripove popularnih naslova Roobin Hood, Vitezovi okruglog stola, Oliver Twist, Snjeguljica, Pepeljuga, Ružno pače i još mnoge druge za samo 5 kuna.
Uz velik izbor dječjih knjiga, slikovnica i klasika u stripu, naći se se i naslovi iz područja samopomoći i duhovnosti po 49,00 kuna, kao i stručna literatura, školski atlasi, karte Hrvatske i turistički vodiči po iznimno povoljnim cijenama.
Posebnu priliku knjigoljupci će prepoznati u ponudi najvećih hitova biblioteke Knjiga dostupna svima (KDS) poput naslova Crvendać, Nemeza i Đavolja zvijezda autora Jo Nesboa, Bijela kraljica, Naslijeđe Boleynovih autorice Philippe Gregory, serijal Vampirska akademija autorice Richelle Mead i još veliki broj svjetskih hitova, koji će za prilike Najveće jesenske berbe knjiga biti dostupni po popularnom principu „izaberi 3, plati 2“.
Na linku nisu sigurno sve naveli. Mene je općenito zanimalo da li se isplati.
Ah, ja sam bila zadnja dva puta i isam bas bogzna sta kupila... Mami jednu knjigu o starenju i maloj dvije slikovnice. Cijene su im ok, ali ponuda me nije bas zanimala...
Ove godine necu ici, jedino ako bas budem prolazila onuda.
Božićni sajam dobre knjige i multimedije
Tvornica, 9.-13. 12. 2011., 10-20h
12. 12. od 18. do 22 h trampa knjiga![]()
http://www.net.hr/infocentar/kultura...7/0322006.html
I jel bio tko?
Kakva je ponuda?
Jel ima Planetopijinih knjiga i koliko su snižene?
Ja sutra idem u ZG, a pošto se ja i klinac taljigamo po nepoznatom Zagrebu s ograničenim vremenom neda mi se napamet ići.
Imaš Planetopijin štand, a sada kaj je ostalo neznam, ja sam bila u petak.
Nije Tvornica, ali je još jedan božićni sajam knjiga, pa da ne otvaram novi topic...![]()
Božićni sajam knjiga i multimedije
vrijeme: 16.12.2011. - 23.12.2011.
mjesto: Zagreb, Boćarski dom
U petak, 16. prosinca, započinje prvi Božićni sajam knjiga, multimedije, poklona i zabave u zagrebačkom Boćarskom domu na Prisavlju. Božićni sajam će trajati od 16. do 23. prosinca, radno vrijeme je od 10 do 21 sat svaki dan, a ulaz je besplatan.
Sudjelovat će 50 izlagača, a na velikoj bini svakoga dana djeca i odrasli će moći uživati u bogatom programu dječjih predstava, zborova, plesnih skupina, Stand up komičara, zabavljača, radionica.
Posjetitelje očekuje bogata ponuda knjiga (6000 naslova) po slavljeničkim cijenama: više od 1000 naslova po 1 do 20 kuna! Za svačiji ukus i dobnu skupinu: priručnici, informatičke knjige, romani, knjige za djecu, slikovnice … I raskošna izdanja po najpovoljnijim cijenama u gradu.
Svakoga dana djecu očekuje Djed Božićnjak koji će im dijeliti slatkiše i darove.
Ja sam bila jučer u Tvornici, sada je sajam Vbz i One2play igračaka. Knjiga ima po povoljnim cijenama (ne pre povoljnim), ali su igračke po normalnim cijenama.
Cathy - thx