Psi su psi, njihova građatijelo i krzno, sve je prilagođeno vanjskim uvjetima. Nećeš držati chiuauu vani ali velika većina pasa je za vani. Druga stvar je ta što mi od svega radimo cirkus pa smo i pse naučili na stanove, na umjetnu hranu, pa došli smo do toga da im se šije robica, lakiraj nokti isl. meni je sve to preseravanje, iato kao i zgražanje nad psima koji žive vani. Moj pas je na dugom lancu, ima lijepu kućicu, pušta ga se nekoliko puta da se istrči ,djeca ga svaki dan hrane, mijenjaju vodu..zadovoljan pas. I stalno se nađu neki dušebrižnici koji nam prijete društvom za zaštitu životinja isl. A to je lovački pas kojem i nije mjesto u kući. (samo ne znam i zanima me što kažu oni koji smatraju da je mučenje psa kad ga staviš na lanac ili u boks, di bi trebao biti lovački pas.
da se razumijemo - nisam za nagovaranja nikoga da uzima bilo koju životinju ukoliko ne osjeća potrebu i ne želi. to je sasvim jasno
želim samo potaknuti da neki razmisle o toj mitologiji da je boravak za psa u stanu - mučenje
jer to nije