neka ih ignorira, ako mu se ne sviđa njihovo salijetanje

moj se takvim pokušajima nije opirao, čak je bilo situacija da sam ja ostala , tipa tri djevojčice (od kojih se dvije žustro bore za njegovu naklonost) s nestrpljenjem čekaju da dođe u vrtić, skaču od radosti i ljube ga kada dođe, a onda ga izuvaju i obuvaju mu papuče! (To mi je bilo too much, objasnila sam mu da sve to treba sam raditi, osim u slučaju da je bolestan kada se treba prijatelju pomoći.)
Sada je s jednom od tih djevojčica u "posebnom romantičnom odnosu", ona mu donosi crteže u školu (mama joj je zabranila da mu crta srca ), on ima nekakav zaštitnički odnos prema njoj (brine sa da li je shvatila zadatke iz matematike, šapće joj odgovore ), djeca ih zezaju da su "cura i dečko" ali to njih ne uzbuđuje previše, vole se zajedno igrati .

Čak sam ja u prvo vrijeme bila zabrinuta zbog njihovog dosta intenzivnog odnosa i njegove nježne prirode (bojala sam se da će ga dečki zezati), ali je njemu od početka školske godine samopouzdanje jako poraslo, uspoređuje se s drugom djecom i zaključuje da je "najbolji" u matematici, da je "najbrži" u trčanju, "najbrži" u plivanju, ima krug dječaka s kojima ima svoje "muške igre", ali se i dalje voli s njom igrati, i mislim da mu jako godi njezina pažnja i zaljubljenost.