Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: koliko dugo ste krvarile?

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno koliko dugo ste krvarile?

Jako me zanima koliko dugo ste baš krvarile (nakon vaginalnog poroda).
    Znam da se lochie izlučuju i do 4 tjedna, ali čitala sam da budu različite kvalitete, ovisno o vremenu koje je od poroda prošlo. E, sad, ja sam prije par dana došla u fazu da imam samo onaj smeđi iscjedak, i tako je bilo 2 dana, da bi onda opet počela ići krv, tamna, kao kod menstruacije. primjetila sam da bude jače kad ja malo više potegnem (čitaj: kad se više naprežem)

Drugo pitanje vezano je uz končiće na šavu od epiziotomije - kad su se do kraja istopili? Znam da je to individualno i ovisi o tome koliko je šavova bilo itd. ali čisto me zanima.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Prvi put 6 tjedana - zadnja 4 tjedna tek toliko da je.
    Drugi put 4 tjedna - prvi tjedan jače, ostala 3 manje.

Konci od epi (samo prvi put, drugi put sam prošla bez :D ) su se rastvorili za 15-tak dana.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nešto manje od tri tjedna :D

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam krvarila 2 tjedna onako osrednje, i još 2-3 tjedna po koja kapljica tamnije krvi, a onda menstruacija .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam krvarila skoro pa 8 tjedana. Nije to bilo ništa jako, ali morala sam nositi uložak. Patornažna me prestravila da to nije normalno pa sam išla i kod ginekologice, ali je ona rekla da je sve to ok. Čak mi je kao i tebi jednom nakon jakog naprezanja došlo dosta jako krvarenje kad sam već bila u fazi onog smeđkastog iscjetka pa sam pomislila da je to menstruacija.
    Šavove su mi također dugo otpadali skoro toliko koliko sam i krvarila.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

38 dana, zadnjih 10 smećkasta sukrvica, konci otišli za 20 dana

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

4 tjedna, zadnja dva tjedna jedva nešto malo, osim kod nekog napora...
    šavova - 0 komada :D

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

4 tjedna, a šavovi su se istopili nakon 3 tjedna.

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Negdje oko pet tjedana, nekada slabije, nekada jače. konce sam imala skoro mjesec dana.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

6 tjedana otprilike.Carski.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ravno 5 tjedana!!!a savovi?-nemam pojma;nisam htjela uopce znati koliko ih imam,gledati ih, ni ista drugo!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Znam da se lochie izlučuju i do 4 tjedna, ali čitala sam da budu različite kvalitete, ovisno o vremenu koje je od poroda prošlo. E, sad, ja sam prije par dana došla u fazu da imam samo onaj smeđi iscjedak, i tako je bilo 2 dana, da bi onda opet počela ići krv, tamna, kao kod menstruacije. primjetila sam da bude jače kad ja malo više potegnem (čitaj: kad se više naprežem)
    Meni je bilo isto tako, a sve je završilo negdje oko 8 tj. iza poroda...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa
    Meni je bilo isto tako, a sve je završilo negdje oko 8 tj. iza poroda...
    I kod mene na prvom porodu. S tim da jace krvarenje traje 7-10 dana nakon poroda, a poslije se smanjuje. (kao menga)

Poslije drugog poroda radili su mi kiretazu, tako da uopste nisam imala veliko krvarenje. Lohije hvala Bogu, nisam ni vidjela.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    ravno 5 tjedana!!!a savovi?-nemam pojma;nisam htjela uopce znati koliko ih imam,gledati ih, ni ista drugo!
    I ovo potpisujem. Ali vazi za prvi porod.

Na drugom porodu sam prosla bez epi, a i bez pucanja. I zaista svima zelim ovakav zavrsetak poroda. Odmah sam mogla sjedit.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Na drugom porodu sam prosla bez epi, a i bez pucanja. I zaista svima zelim ovakav zavrsetak poroda. Odmah sam mogla sjedit.
    Snorki, nemaš pojma koliko si to želim.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa
    Snorki, nemaš pojma koliko si to želim.
    Spooky, mene je pred drugi porod uhvatila panika sto ce me ponovo rezat, iako sivanje i epi nakon drugog poroda nisam ni osjetila.
    I kada sam Samija rodila, pitam ja muza "hoce li me sad sit" (posto ja "odozgo"nista ne vidim)
    Kaze, "nisu te rezali, a nisi ni pukla" :D
    Ali zato je uslijedilo drugo sranje, jer posteljica nije mogla citava izac, pa sam isla na kiretazu. Ustvari najgore je dok te ne uspavaju. Uzasno sam se tresla. Sjecam se samo svojih nogu kako drhte. Ni dan danas ne znam je li od straha ili hladnoce.
    Imam zelju da napokon zavrsim pricu sa drugog poroda, ali, ili nemam dovoljno vremena, ili mi je koncentracija uzasna.

Spooky, ja ti zelim porod onakav kakav sebi zelis. I sigurno ce biti laksi nego onaj prvi. Meni jeste izuzev samog kraja kada su mi skoro trudovi nestali ( a Sami je bio ogroman).
    U bolnicu sam dosla u 24 h, a rodila oko 02 h.

Kako izdrzavas? sad ti je vec tesko Piu dizat i sl.?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

krvarila 3 tjedna, lohijala se jos 2. prosla bez epi i savova, a za prosli porod se ne sjecam.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam krvarila 2 dana nakon poroda malo više, onda slijedeća 3-4 tjedna malo manje ali ipak dovoljno da se uložak nakon 2-3 sata skoro napuni, onda 1-2 tjedna malo manje, a sad nakon 6 tjedana još uvijek ima malo rozkasto-smeđkaste krvi i još uvijek moram nositi uložak. Koliko još da čekam prije nego počnem paničarit??

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

oko 2tj. s lohijama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •