-
Nije zlo, nego potrebna obveza. Ja sam za polazak u školu sa 6 (dobro, osim ako dijete ne navrši 6 mjesec-dva pred početak šk. godine, iako je moj tata recimo krenuo sa 6 i par dana starosti, rekli mali je sav neki pametan, ajd nek ide u školu, pa će poslije nje čuvat blago (i jedini je od njih dvanaestero djece na kraju upisao i završio faks, bez ikakve roditeljske pomoći)), mislim da se u prvom razredu svi mogu 'ufurat' u to što rade, jer stvarno nije toliko bauk (poslije dolazi problematičnije vrijeme i tu je sad diskutabilno koliko su preopterećeni, no to najviše ovisi o pojedinim profesorima koji stvarno zahtijevaju eseje&seminarske radove već u petom razredu - elem, druga priča).
Meni više smeta što znam hrpu ljudi koji djecu preopterećuju sa izvanškolskim aktivnostima tijekom cijelog tjedna, u tom slučaju mi je jasno da ne stignu klinci sve napravit za školu i da puknu onda i roditelji i djeca. Ali ne bi se u takvoj situaciji možda ispisalo dijete s recimo tenisa (na kojeg svi idu, a to kako samom djetetu ide je nebitno), nego drvljem i kamenjem po školi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma