-
evo sam se zakotrljala, a s obzirom na moju tezinu, haha, necu se tako skoro zaustaviti.
upravo sam zavrsila razgovor sa skolskom lijecnicom, ona mi je rekla da svakako moram ponoviti testiranje, i to u kukuljevicevoj, jer je zadnja kompletna obrada bila 2006, i da svakako odem na razgovor s pedagogom, rekla mi je cak i da ce je ona nazvati da ju malo senzibilizira, i da trazim da dobije individualizirani pristup jer na to ima pravo s obzirom na elemente ADHDa. dobila sam vec i termin za testiranje sljedeci petak.
ali moram priznati da mi je unaprijed zlo od reakcije uciteljice, vec ju vidim kako okrece ocima i cokce jezikom, uh, moram se dobro psihicki pripremiti prije odlaska u skolu.
o promjeni skole nisam razmisljala jer nam je skola pod nosom, pa neki njemu dragi klinci iz razreda, a i kakva god uciteljica bila, on ju voli, jos bi pomislio da je i za to kriv. micko mali. to mi se cini kao drastican korak iako kad sad razmisljam o tome kako je on navikao trpiti, pa i meni treba neko vrijeme da u nekoj situaciji prepoznam da mu je lose, ne znam. vidjet cemo kako ce se stvari razvijati. i to je, naravno, opcija.
u svakom slucaju, hvala vam jos jednom svima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma