unaprijed kažem ako postoji ovakva tema molim da me se uputi tamo.....nova sam na forumu i kad god nešto pokušavam naći ne izbaci mi teme koje tražim.... probat ću biti što kraća.... završila sam na hitnoj nakon 2 tjedna bolova....nije boljelo stalno...popijem tabletu i prestane...unazad 3-4 dana me boli konstantno....na hitnoj su utvrdili da se radi o žučnim kamencima....zapravo masi žuč.kamen. veličine 6-7 mm..... dali su mi infuziju i 2 inekcije protiv bolova.... prošlo me ,a evo ujutro opet boli.... sve što mi je doktor rekao je da se mora operirati...naravno da mislim na svoje zdravlje,ali imam doma malu bebicu od 4 mj za koju se treba paziti a nažalost nema mi tko uskočiti u pomoć....ugovorit ću operaciju poslije blagdana...tojest u 2012 god..... a dotad mi je doktor lijepo rekao nek se samo kljukam sa tabletama i proći će....
mene jako boli kad bilo što jedem i u ovih 2 tjedna sam izgubila kojih 7 kg.... dali netko ima iskustva sa "čekanjem" do operacije? kako da preživim jer već polako ludim a to moja bebica osjeti...još smo same doma dok tatica radi.... kad tata dođe pomogne mi...postoji li neki učinkoviti pripravak da se barem smanje bolovi jer i dok ovo pišem grčim se za poludit.... svi savjeti su dobro došli.... kako da izdržim dok ne operiram????? hvala vam unaprijed.....![]()