E mom muzu su izvadili cijelu zuc, a ne samo kamen. Navodno je cijela bila upaljena.
Sad mora pazit sto jede. Jedna porcija cevapa godisnje mu je poslastica koju probavlja 3 dana... Alkohol- 1 casa vina maximalno..
E mom muzu su izvadili cijelu zuc, a ne samo kamen. Navodno je cijela bila upaljena.
Sad mora pazit sto jede. Jedna porcija cevapa godisnje mu je poslastica koju probavlja 3 dana... Alkohol- 1 casa vina maximalno..
ima li mozda netko iskustva sa trudnocom i kamencima???
ja razmisaljam o drugoj bebici...
joj.ma procitala sam..
mislila sam prikupit malo vise iskustava... znas i sama-nismo svi isti....
malo mi je rano jos za drugu trudnocu... posavjetovat cu se sa lijecnikom svakako...
ja cu probati ovu metodu i ako se ne uspijem rijesiti tih malih vragova ja odoh na operaciju bez razmisljanja jer je i mene strah stvaranja karcinoma ...
prvo cu ovak probat,pa ak ne uspije odoh pod noz.... a sta drugo?![]()
Meni su u drugoj trudnoći i dijagnosticirani kamenci jer sam tad i dobila prvi napad za kojeg sam u početku mislila da su trudovi, a kako sam bila trudna tek nekih 6 mj. više me je bilo strah prijevremenog poroda nego te dijagnoze.
Inače, osim tog jednog (Ili dva...više se ne sjećam jer je bilo davno) napada trudnoća je prošla više nego dobro, a i sam porod mi je bio lakši i podnošljiviji od tog iskustva s kamencima.
Ipak, na tvom mjestu bih se prije trudnoće prvo posavjetovala s liječnikom.