Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Cudno krvarenje nakon poroda

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Cudno krvarenje nakon poroda

Buduci da sam imala prilicno lagan i prirodan porod, vec treci dan u bolnici krvarenje mi je bilo dosta slabo, i to onako skroz svijetlo crvena-smedjkasta krv, no nakon par dana doma sam opet pocela jace krvariti, i to neka tamno crvena boja,kao da nije ono postporodjajno krvarenje, i jos uz lagane bolove i pritisak dolje. Nije obilno, ali kako mi je bilo krenulo, mislila sam da ce mi za par dana potpuno prestati, kad ono se na kraju i pojaca..

Trebam li se zabrinuti i posjetiti ginekologa ili je to samo znak da malo usporim?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

posjeti ginekologa. nadam se da nije ništa, ali bolje je provjeriti.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Posjeti ginekologa ako si zabrinuta ali pretpostavljam da trebaš usporiti. Ja sam nakon prvog poroda krvarila mjesec dana, s obilnijim i slabijim izljevima naizmjence, a sve je bilo u redu.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

To ti je vjerojatno sve ok jer sam i ja tako. Ako nemas neke specificne bolove i temperatutu, ok je, organizam se cisti nekad slabije nekad pojacano, ovisi i o kretanju.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nakon Svena sam krvarila 5 tjedana a nakon Doriana 7. I isto je tko bilo, malo se smiri pa se pojaca, taman se ponadam da je gotovo kad opet krene. Kako kazu cure nazovi zbog svog mira al po meni je to normalno.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hvala na odgovorima ..

Znam i sama da bih trebala malo usporiti (primjetila sam da cim sam jedan dan malo aktivnija da se odmah i krvarenje pojaca), ali tesko je mirovati kada si sam s djecom, a neke pomoci bas i nemam.
    Ali evo zadnjih dana je vec malo bolje, tako da mislim da ce mozda brzo i proci..

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je prošlo mjesec dana od poroda i još krvarim. zapravo i nije to neka krv ali ide, nekad mislim da je prošlo pa me iznenadi jer bude obilno, nekad manje..Inače uvijek poslije poroda krvarim baš 40-ak dana, zadnji put čini mi se da je bilo i duže

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon Svena sam krvarila 5 tjedana a nakon Doriana 7. I isto je tko bilo, malo se smiri pa se pojaca, taman se ponadam da je gotovo kad opet krene. Kako kazu cure nazovi zbog svog mira al po meni je to normalno.
    A to kad bi ti se pojačalo, jel bi bila baš krv ili ono dosadno smećkasto? jer meni je skoro pa skroz stalo, nosila sam samo dnevni uložak, kad danas baš krv. Malo ali je krv pa mi je čudno. sad mi je već prošlo 6 tjedana od poroda.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Isto krv al trajalo bi dan-dva pa opet smeckasto.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    A to kad bi ti se pojačalo, jel bi bila baš krv ili ono dosadno smećkasto? jer meni je skoro pa skroz stalo, nosila sam samo dnevni uložak, kad danas baš krv. Malo ali je krv pa mi je čudno. sad mi je već prošlo 6 tjedana od poroda.
    i meni je tako bilo nakon trećeg poroda...krvarila sam sve skupa nekih 8 tjedana...prestajalo je dva puta pa ponovo krenulo (baš crvena krv)
    rekli su mi da nakon više poroda maternici treba duže vremena da se očisti i vrati u prvobitno stanje pa je stoga sve to...

Kayyya avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

meni je isto tako znalo stati na par dana, mislila sam da je gotovo pa bi opet krenula čista krv. ali, to je bilo kad bi pretjerala s aktivnostima. ako bi pousisavala odjednom oba kata kuće i još izribala kupaonu pa odradila setnju kojih 2 sata, obavezno bi krvarenje opet počelo

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Dobra većer,dali je neka od vas imala možda krvarenja između menstruacije..
    Pojavilo se 15 dana nakon menstruacije,sad traje nekih par dana,slabo samo za dnevni uložak,ali ipak je tu..
    Inaće imam bebicu od 5 ipo mjeseci koju još uvijek dojim,,dali se to može povezati sa dojenjem?
    Hvala unaprijed!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo mene opet. Krvarenje mi je odavno prošlo, nakon cca 2 mj, možda koji dan duže ali već u dva, tri navrata mi se desilo da imam crvenkasti trag na papiru, ništa obilno, ništa žestoko ali je tu. Bude tako jednom i onda sve normalno. Još malo pa 3 mj od poroda

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jesi li bila na ginekološkom pregledu nakon poroda? Na UZV-u?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nisam, nemam vremena ni popišat se, kamoli ići kod dr

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Savjetovala bih ti da odeš ginu i da ti napravi ultrazvuk. Tada ćeš bar znati da se maternica do kraja očistila. Ovako može ne biti ništa, a može i upućivati na nešto.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene opet. Krvarenje mi je odavno prošlo, nakon cca 2 mj, možda koji dan duže ali već u dva, tri navrata mi se desilo da imam crvenkasti trag na papiru, ništa obilno, ništa žestoko ali je tu. Bude tako jednom i onda sve normalno. Još malo pa 3 mj od poroda
    Identično!!!
    Prošla tri mjeseca od poroda.
    Ne brinem se, čini mi se ok. Vjerojatno hormoni rade svoje...bar pretpostavljam.
    U ginića sam sutra naručena na redovnu kontrolu nakon poroda.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja zvala sad gin, pričala sam sa sestrom. Žena kaže da je to skroz normalno i spominje testove na trudnoću. Mislim ono, ona ne zna da se ja neću seksati više nikad u životu. Ipak sam se naručila na pregled za koji dan

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
    Identično!!!
    Prošla tri mjeseca od poroda.
    Ne brinem se, čini mi se ok. Vjerojatno hormoni rade svoje...bar pretpostavljam.
    U ginića sam sutra naručena na redovnu kontrolu nakon poroda.
    Jesi bila? kako je prošlo?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam bila kod gin. kaže da je to krvarenje normalno dok dojim jer, zdravoseljačkim rječnikom, jajnici bi počeli vršiti svoju funkciju a dojenje neda. što se kontracepcije tiče..ništa dok dojim.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pa koji red prije si rekla da više ne bi ni za živu glavu,pa kaj će ti onda kontracepcija

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jeli ovakvo krvarenje normalno nakon CR, posto se nakon operacije krvari manje nego nakon prirodnog poroda? taman kad sam mislila da sam zavrsila sa tim, ponovo krene. nakon prvog CR mi se to nije desavalo.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ovo i mene zanima.
    Rodila sam 27.11. treće dijete, krvarenje je trajalo oko mj dana, i prije 10 dana sam primjetila krv na papiru i gunđala cijelo vrijeme kako neke žene ne dobiju M dok god doje, a ja obavezno cca 4,5 mj nakon poroda, drugi dan je stalo, pa onda za dan-dva opet malo roskasto, pa evo danas opet jače ali od M ni traga.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni zadnjih par dana se pojačalo krvarenje al baš žarko crveno i obilno, majke mi isto menga. Sa starijom sam prvu mengu dobila tek nakon godinu dana, jel moguće dobiti je ovako rano, pa tek mjesec dana da je od poroda

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

erina, svako krvarenje prvih 6 tjedana možeš pripisati babinjama. Da li si nešto teže radila, dugo hodala? Neke žene su cijeli period babinja jako osjetljive i prokrvare za svaki veći napor. Neke ne.
    Ako nije prejako, probaj malo više odmarati i moralo bi se smanjiti. Ako si jako zabrinuta, nazovi liječnika.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nije prejako ali nije ni malo, ne znam sad da sam u nečemu pretjerala. Probat ću više odmarati onda i pratiti. Hvala!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj erina prvotno napisa Vidi poruku
    Meni zadnjih par dana se pojačalo krvarenje al baš žarko crveno i obilno, majke mi isto menga. Sa starijom sam prvu mengu dobila tek nakon godinu dana, jel moguće dobiti je ovako rano, pa tek mjesec dana da je od poroda
    Ja dobila točno 30 dama od poroda

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ovo moje ipak nije menga jer na dane je jako slabo pa se opet pojača, ali evo 6 tjedana iza mene a ja i dalje "curkam". Čini mi se da sam klasičan primjer osobe koja ne poznaje svoje granice. Prvi porod bio teži i mirovala sam pa i krvareje kraće trajalo, 3 tjedna koliko se sjećam. Ovaj put lakši porod, ja se super osjećam i odmah crv u guzi proradio...zašto bi ja ležala i odmarala, pa ništa me ne boli...e pa eto mi sad na

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tako je i meni bilo, nakon nekih 10 dana od poroda mi se bas smanjilo krvarenje, i cim bi malo si uzela maha odmah bi mi se vratilo, crvenije i obilnije nego prije. To je valjda nacin na koji ti tijelo daje do znanja da trebas usporiti malo ..

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja nakon prvog poroda nisam znala procjeniti koliko mi je obilno krvarenje, nisam znala sto je normalno a sto nije. Na kraju se ispostavilo da sam izgubila prepuno krvi pa sam morala primiti transfuziju.
    Sumnjam da cu i drugi put znati, mislim, kako znati jel puno il malo krvaris?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    kako znati jel puno il malo krvaris?
    Dobro pitanje, nemam pojma iskreno što bi rekla, meni prvi dani nakon poroda bili obilni strašno nešto, dok sam došla doma smirilo se dosta, kao već pred kraj menge i tako to traje i traje...do kad???

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mislim da to lagano krvarenje kao pred kraj menge moze da ide i 8 tjedana

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni ipak ostalo nešto od poroda, na dane mi baš obilni izljevi bili i gin se nada da su plodni ovoji a ne posteljica, i njoj sve ovo čudno. Popila sam Ergometrin i sutra ću na uzv ponovno, nadam se da je sve otišlo, baš mi nije do kiretaže

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo mene opet nešto zafrkava, odradila sam dvije uredne M, zadnja je došla 23.06. i evo već dva dana opet imam onako roskasti iscjedak. M su trajale svega 5 dana inače su mi oduvijek 8 dana uredno bez skračivanja. Prije cca 2 mj napravljen PAPA koji je uredan , samo je pokazao blagu upalu koju smo riješili i prije nalaza jer mi ju je dr vidio pa odmah dao Plimicol ili kako se već zovu. Više ne znam što da mislim, ovo je sve nekako čudno.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

već ne znam kaj misliti...nakon 6 i pol tjedana od poroda,krvarenje ponovno počelo.mogla bi to biti menstruacija??il još nešto zaostalo od poroda??
    ak je koja imala isti slučaj...

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kad ti je zavrsilo prethodno krvarenje (lohije)?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

dva tjedna od poroda,pa se nakon dva tjedna pojavilo opet,al jedan dan trajalo,znači,dva i pol tjedna nije bilo ničega

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Meni krvarenje prestalo nakon 5 tjedana, da bih samo nakon par dana, točno 40-ti dan od poroda, dobila menstruaciju. Skontala sam razliku jer je krv bila drugačija i obilnija, trajalo tjedan dana. Dojila normalno (stalno i još dojim, skoro 9 mjeseci od poroda.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam valjda rekorder, 3 mjeseca i još nešto
    s prekidima, bez prekida 2 puna mjeseca
    međutim ja imam naknadno ustanovljene neke zdravstvene probleme koji nisu ginekološki
    otiđi ti da ti naprave uzv pa ćeš biti mirna

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Helou svima... imam pitanje jedno. Rodila sam prije tacno mjesec, krvarim kako kad, crvenkasto pa malo smedjkasto, pa ode pa se opet pojavi...nikakvih bolova ali ponekad (ne stalno) osjetim neki cudan miris, ne svidja mi se...nije stalno ali samo ponekad...da li je to normalno? Je li neko iskusio isto? Hvala unaprijed !!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

I meni je tako bilo nakon 30dana, crveno pa smeđe pa opet crveno, ja sam nakon 2ipo tjedna nakon poroda bila na Libresse plavim ulošcima ali krvarenje mi je prestalo točno 40.dan po porodu kad sam stavila običan dnevni uložak.
    Neugodan miris je normalan, i meni je bilo, čistimo se valjda još, toliko je neugodan bio ponekad (negdje 3/4 tjedan po porodu) da sam morala i hlače tokom dana promijeniti jer su se i one počele osječati

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pozz svima.Ja sam se porodila 02 aprila.U nedelju,12 maja zavrsava 40dana poslije poroda.Prvi mi je porodja i na porodu su me rezali.Imala sam prva cetiri dana jako krvarenje i upalu,nakon toga mi je slabije islo a poslije je bilo smedje.U nedelju mi se javilo jace krvarenje i sad traje i cini mi se da je sve jace i jace.Stavljam po dva uloska od 9kapi i mijenjam svaka dva sata al se opet desi da prodje.Brate bas je obilno.Ne znam sta sa radim.Bojim se da idem doktoru,strah me je sta ce reci.Ne dao Bog da me ostavi u bolnici,poludila bi.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da li ti je krvarenje stalo pa krenulo ili?

Mozda je menstruacija? Ako mislis da nije menga obavezno u doktora, ostajanje u bolnici nije najgore sto se moze dogoditi, pogotovo ako se usporedi s tim da moze biti i nekakva postporodajna komplikacija.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

U nedjelju je prošlo tri tjedna od poroda i onak, curkam tu i tam malo nešto rozno pa malo samo iscjedak bez krvi, a danas ujutro sam imala "poplavu". Dosta krvi pomiješane sa jako puno sluzi (ko iscjedak samo gušće) i tu i tamo onak ko točkica jako crvena (ali pravilna, znači ne miješa se ta boja s drugima... ko da je to komadić nečeg) i to je sve tak skupa, ko .... ne znam kak da objasnim, ko sluz, Da paničarim il je to normalno??

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ako su tek 3 tjedna prosla, ja bi rekla da jos sve i svasta moze izlaziti iz tebe... Prati stanje... Mozda je to finalno prije prestanka.

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj krescenija prvotno napisa Vidi poruku
    U nedjelju je prošlo tri tjedna od poroda i onak, curkam tu i tam malo nešto rozno pa malo samo iscjedak bez krvi, a danas ujutro sam imala "poplavu". Dosta krvi pomiješane sa jako puno sluzi (ko iscjedak samo gušće) i tu i tamo onak ko točkica jako crvena (ali pravilna, znači ne miješa se ta boja s drugima... ko da je to komadić nečeg) i to je sve tak skupa, ko .... ne znam kak da objasnim, ko sluz, Da paničarim il je to normalno??
    Meni neki dan ispao grumen zgrušane krvi i prepala sam se jer to zgleda ko žele i puno ga je bilo,al je normalno. Možda je i tebi to zgrušana krv

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •