Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Recep za finu miso juhu-naglasak na finu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Recep za finu miso juhu-naglasak na finu

Naime, radila sam miso juhu, i nije bio problem u juhi nego sam natrpala i gljive i tofu i alge, ajme majko, kad sam krenula jesti, ne znam kako sam pojela tanjur i rekla sam si da takvu više neću sigurno ponavljati. Znači, molim cure koje rade tu juhu, ali da je fina za jesti, recept za istu. Unaprijed hvala.

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Da bi miso juha bila fina trebas fish stock, to je nesto slicno nasoj vegeti, ali na ribljoj bazi. Ja stavim zlicu misoa, zlicicu toga, malo vakame algi i onda sto imam. Mozes staviti i daikon, ili tofu, ili sitne gljivice - tipa panjacice, par listica spinata ili nesto slicno.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Može bilo kakav temeljac, ne mora riblji. A od povrća što manje to bolje, idealno narezati na trake.
    Solidan temeljac koji se može zamrznuti u vrećici za led i koristiti u vidu smrznutih bombona dobije se pasiranjem dobro skuhanog suhog graška s kombu algom. Imam negdje recept, ali nije problem to složiti i od oka.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

meni je najdraža sviježa miso juha. klasični grincajg, plus wakama plus miso,onaj svjetle boje blaži. Ništa više.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja radim slično kako Davor piše. Sad za zimu korjenasto povrće na trakice, koju prokulicu i shitake gljivu i žlicu dvije misoa. Sve od oka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •