Vidi rezultate ankete: Jeste li za ulazak Hrvatske u EU?

Glasači
241. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • DA

120 49.79%
  • NE

121 50.21%
Stranica 14 od 34 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 1681

Tema: i EU zaslužuje temu :)

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

to su valjda i grcima govorili
    imali su i oni svoju Pusićku??
    i sve one zemlje koje posprdno zovu PIIGS

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a šta je sad pak ovo?
    pa ti si ta koja kaže da bi svoju budućnost dala u ruke bezrezervno toj političkoj eliti, bez ikakvih zahtjeva/kontrola/dogovora sa strane.
    a sad odjednom ne valja
    nisam razumila
    stvarno
    jest da starim, al kontam "pa nisam valjda toliko posenilila??"
    de me citiraj, nemoj se samo zgražati i isčuđavati

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

e da za vas koji ste propustili ovaj kratki prilogi od 7min i EU ne radu parlamentaraca, tj.plaća parlamentaraca..svakako pogledajte...tamo naši političari žure..znači mi bi trebali u EU zbog putovnice i par onih koji će imati super plaće-karikiram naravno
    http://www.youtube.com/watch?v=cA0z2RiWhzU

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

http://www.h-alter.org/vijesti/hrvatska/dogovoreni-brak-s-eu

e
    vo nekoliko razloga s gornjeg linka:

ovdje iznosim par jednostavnih razloga zbog kojih ću na predstojećem referendumu zaokružiti odgovor "protiv".
    1. Nitko na početku procesa pridruživanja nije pitao da li uopće želimo ući u taj proces.
    2. Pristupni ugovor je potpisan prije provedenog referenduma.
    3. Kako je već najavljeno, referendum će se ponavljati sve dok većina ne zaokruži ZA, a nakon toga nas više nitko neće ništa pitati na referendumu.
    4. Referendum o referendumu koji se trebao održati istovremeno, misteriozno je nestao, što daje dodatnu težinu prethodnoj točki i totalitarnu sjenu u pozadini.
    5. EU se pod teretom krize trenutno transformira, a krajnji rezultat je još neizvjestan, pa nije jasno u što ulazimo.
    6. Iz iskustva znam da u situacijama kada su me uvjeravali kako alternativa ne postoji, uvijek je postojalo bar nekoliko boljih.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

a šta je sad pak ovo?
    pa ti si ta koja kaže da bi svoju budućnost dala u ruke bezrezervno toj političkoj eliti, bez ikakvih zahtjeva/kontrola/dogovora sa strane.
    a sad odjednom ne valja
    cvijeta,

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku

e

ovdje iznosim par jednostavnih razloga zbog kojih ću na predstojećem referendumu zaokružiti odgovor "protiv".

1. Nitko na početku procesa pridruživanja nije pitao da li uopće želimo ući u taj proces.
    3. Kako je već najavljeno, referendum će se ponavljati sve dok većina ne zaokruži ZA, a nakon toga nas više nitko neće ništa pitati na referendumu.
    4. Referendum o referendumu koji se trebao održati istovremeno, misteriozno je nestao, što daje dodatnu težinu prethodnoj točki i totalitarnu sjenu u pozadini.
    5. EU se pod teretom krize trenutno transformira, a krajnji rezultat je još neizvjestan, pa nije jasno u što ulazimo.
    6. Iz iskustva znam da u situacijama kada su me uvjeravali kako alternativa ne postoji, uvijek je postojalo bar nekoliko boljih.
    vrlo lijep popis
    koji, nažalost, nije cijeli...ima toga još

meni je dosta onaj: ucjena oko ZERP-a na kojem godišnje gubimo milijardu (čini mi se kuna. e baš ću otić vidit,tražit jel kuna il neš dr.)
    nikako ne volim kad me netko ucjenjuje
    nikako
    valjda sam ja premala za tu igru velikih

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo ga
    pročeprkala sam
    izgleda da se radi o milijardu eura godišnje!!
    jupiiii
    http://www.youtube.com/watch?v=8g8jJDdDC04

i onda netko kaže da trebam prijeći preko te ucjene...
    hvala. ne, hvala.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma ja samo ne volimkad mi netko maže oči..ne podnosim to

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    ma ja samo ne volimkad mi netko maže oči..ne podnosim to
    ni ja
    ni onih izvana
    ni Pusićki iznutra
    ne podnosim to
    i onda ti još puštaju one spotiće
    mam ću postat ona majka i skvičati od sreće na nekom aerodromu

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj pinguica prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom tu su konkretne brojke o posljedicama ulaska HR u EU
    http://www.vecernji.hr/vijesti/bisku...-clanak-366937

pinguice, ajd tom svom velečasnom uputi mail da ti razjasni malo to o eu. valjda neće zamjerit što gnjaviš.
    na kraju krajeva, to te se ipak više osobno tiče nego zamrznuti embriji

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

e to stvara itekakav upitnik
    vlada+oporba+crkva=sve u jednom
    nešto se gadno sprema

a vidim, oteli se mnoge ovčice od pastira
    a bome, dali se privest mnogi koji se ovcama ne smatraju..

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    nisam razumila
    stvarno
    jest da starim, al kontam "pa nisam valjda toliko posenilila??"
    de me citiraj, nemoj se samo zgražati i isčuđavati
    jel me zezaš ili stvarno ne razumiješ?
    šta da citiram? pa cijeli topik, na 12 stranica, vičeš da nam ne treba eu, da možemo bolje sami. bezrezervno vjeruješ našoj političkoj eliti da nisu ludi da uđu u nekakve zajednice jer da mogu i znaju bolje sami. vjeruješ više u njih nego što oni sami vjeruju u sebe.
    i onda odjednom pusićka ne valja, politička elita ne valja. a ko će onda to bolje sami sprovest u djelo?

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    ni ja
    ni onih izvana
    ni Pusićki iznutra
    ne podnosim to
    i onda ti još puštaju one spotiće
    mam ću postat ona majka i skvičati od sreće na nekom aerodromu
    mislim da niti jedan normalan čovjek ne voli kad ga se otvoreno radi budalom znači bez i malo maskiranja, i nude mu banalne, nebitne idiotske razloge za i protiv nečega....

žalosno je stvarno što će neki ljudi zaokružiti DA , da ne moraju čekati na nekoj granici, a ostatak stanovništva nikad nije otputovao iz svoga grada a ne samo Države....žalosno je što otvaranjem granica, otvarmo zemlju, krijumčarima ljudi, drogi, orižiju itd. jer jednom kad neko uđe u EU može šetati iz jedne u drugu Državu bez problema a to je raj za razne kriminalce

znam da će ljudi kao i svi to je normalno, na referendumu glasati iz svojih "sebičnih, razloga i potreba" bilo ZA bilo PROTIV, ali ja se iskreno nadam da će većina ljudi misliti na SAV narod prilikom glasanja, za ono od čega će većina imati koristi a ne samo 1% povlaštenih kojima je i danas dobro
    - nadam se da će ljudi misliti na svoje pretke ali i na budućnost svoje djece, te odlučit na osnovu bitnih stvari a ne nebuloza

-žalosno je što puno ljudi ne živi u istoj stvarnosti kao većina ljudi u Hrvatskoj, nego manjina kojima je bolje uopće nema dodira s stvarnošću većine pa su im razlozi kao viza i putovanja bez "pretresa" na granici jedini razlog za uć u EU- a meni je to nepojmljivo razmišljanje...ipak je ulazak u EU nešto više od putovanja po Europi u čekanja na aerodromu u papučama....

-isto tako se nadam da oni koji glasaju PROTIV ne glasaju tako samo zato što se boje novoga, što se bojegubitka DRžave itd.... nego da su im ekonomski pa tek onda "terorijalni" razlozi prioritet

-što se tiče rada vani naši još od prije 2 svjetskog rata rade vani u čemu je sad problem s tim radom...školuju se vani koji imaju lovu, ulaskom u EU i dalje oni koji nemaju love neće moću studirati vani..

http://www.youtube.com/watch?v=xJJXz...eature=related
    Mihajlović i Lesar kažu u 9; :30 minuti Hrvatska uživo

Mihajlović citira presudu suda u Luxeburgu, Strani radnik koji radi u RH, nemože dobiti plaću kao dobmcilni radnik za isti posao u RH već kao u Rumunjskoj ili Bugarskoj..ako Hrvatski radnik radi u Njemačkoj dobivat će Hrvatsku plaću a živit će u Njemačkoj pod njihovim troškovima...........

Kaže on..dečki bravo tako se štiti Državni interes....(a ne ko mi)

Pogledajte svakao

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ruža Tomašić o referendumu
    http://www.youtube.com/watch?v=n_HmKXsCH4k

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

http://www.vecernji.hr/vijesti/bisku...-clanak-366937

pinguice, ajd tom svom velečasnom uputi mail da ti razjasni malo to o eu. valjda neće zamjerit što gnjaviš.
    na kraju krajeva, to te se ipak više osobno tiče nego zamrznuti embriji
    uopće neću ni čitati članak..zgrožena sam odpočetka stavom Vatikana, Pape i Katoličke Crkve kad se radi o ulasku u EU...evo šta na to kaže moja prijateljica vjeroučiteljica i vjerujte "velika vjernica" u praksi, jedna od rijetkih...možda je malo pretjerala ali ne mogu se sad sjetiti jedne političke jako lijepe i korekte sročene poruke, pa ću staviti ovu

prvo se ima očitovati smeće i bezakonik koji je potpomognut od sotone.... sve je to dobro osmišljen plan već stoljećima unaprijed isplaniran.... na što i crkva kao takva nije imuna. Slava Bogu što crkvu ne čine isključivo strukture nego ti i ja i drugi koji istinski traže Isusa Krista. To mi daje sigurnost da ne malakšem u ovim naizgled uznemirujućim trenucima svjetske pozornice

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ova gore poruka je osobito lijepa, poucna i nadasve humanisticna.

Ja se pomalo pitam, da li je ovo onaj isti pametni, topli, normalni forum na koji sam se ja pred nekih 8 godina registrirala.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mihajlović citira presudu suda u Luxeburgu, Strani radnik koji radi u RH, nemože dobiti plaću kao dobmcilni radnik za isti posao u RH već kao u Rumunjskoj ili Bugarskoj..ako Hrvatski radnik radi u Njemačkoj dobivat će Hrvatsku plaću a živit će u Njemačkoj pod njihovim troškovima...........

Da li vi stvarno mislite, da su ove besmislice da hrvatski ili bilo koji drugi radnik ne njemacke nacionalnosti, dobiva hrvatsku placu, tocne?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hahahah, kakve gluposti.
    uglavnom, ono što sam skužila je da euroskeptici ne nude alternativu. Nemaju pojma što će biti ako ne uđemo u EU, samo šire paranoju oko ulaska.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Jao ivanazg,kakva pobogu hrvatska placa za hrvatskog radnika u inozemstvu???

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kad pročitam ovo o sotoni, moje za dobije aureolu od zvjezdica.
    Sve sam sigurnija u koji bi klub radije.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a đe si ti krumpi
    tebe muči ono 20-20-20, jelda?
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 18.01.2012. at 18:37

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a đe si ti krumpi
    tebe muči ono 20-20-20, jelda?
    naprotiv, neka ga, barem 20 20, treći 20 će potrajat

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    uopće neću ni čitati članak..zgrožena sam odpočetka stavom Vatikana, Pape i Katoličke Crkve kad se radi o ulasku u EU...evo šta na to kaže moja prijateljica vjeroučiteljica i vjerujte "velika vjernica" u praksi, jedna od rijetkih...možda je malo pretjerala ali ne mogu se sad sjetiti jedne političke jako lijepe i korekte sročene poruke, pa ću staviti ovu
    majko mila. u kojoj školi ta djeci predaje?
    može i na pp

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pusićki ovo:
    čl. 116 Kaznenog zakona RH glasi:
    Povreda slobode odlučivanja birača

Članak 116.
    ...
    Tko silom, ozbiljnom prijetnjom, podmićivanjem ili na drugi protuzakonit način utječe na birača, da na izborima ili prigodom glasovanja glasuje za ili protiv određenog kandidata, odnosno glasuje za ili protiv opoziva, ili glasuje za ili protiv određenog prijedloga u referendumu, ili uopće ne glasuje,

kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/v...on/594393.aspx

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

cvijete, taman si mislila dicu upisat na vjeronauk, sad te pokolebala
    Posljednje uređivanje od krumpiric : 18.01.2012. at 18:46

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

http://www.jutarnji.hr/viktor-zmegac...cnosti/998107/

evo linka na nazalost samo dio intervjua sa viktorom zmegacem, jednim izuzetnim intelektualcem i pametnim covjekom.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

http://eu-je-prijevara.net84.net/index.php#14
    FIZIČAR DAVOR PAVUNA UPOZORAVA: Moramo se spasiti od europskog utapanja i ulaska u 'integracijsku žabokrečinu'

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku

e

Ako je istina ovo pod točkom 3. onda stvarno ne razumijem zašto glasaš protiv kad je ionako sigurno da će jednom morati biti za. Samo produžavaš agoniju.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Jens prvotno napisa Vidi poruku
    Jao ivanazg,kakva pobogu hrvatska placa za hrvatskog radnika u inozemstvu???
    To nisu moje riječi več sam citirala Mihajloviča s priloga koji sam linkala a to je iz emisije Hrvatska uživo HTV1.... pa ako novinar izmišlja presude i odluke Luxseburškoga suda i to na javnoj TV, ako Mihajlović ih krivo tumači onda i ja pričam nebuloze..........lijepo pogledajte prilog ako vam se ne da cijeli onda od 9 minute..pa onda komentirajte

jeste li dobili na kućni prag listić; Sve što trebate znat o EU ?

neće biti smak svijeta ako uđemo u EU (niti ću ja pretjerano tugovati istini za volju) ali biti će to prevelika cijena koju ćemo platiti da bi se nekim ljudima otvorile oči...žalosno je što neki ljudi znaju u što idemo ali radi svoje dobrobiti zanemaruju dobrobit svoje zemlje i manje sretnih ljudi u njoj kojima će biti još teže u EU.....ovu zemlju su u povijesti na plećima iznosili mali ljudi koji su mislili svojim glavam i nisu dozvolili da ih se pravi budalama i išli "kud sve budale tud i mali Mujo" i opet će, pa se ja ničega ne bojim-samo se žalostim što ne učimo na vlastitim pogreškama

Nadam se iskreno da sam u krivu i da će me ulazak RH u EU odvesti u bolju budućnost, a ja ću postati nova i presretna osoba kojoj će se život promjeniti iz korjena .nije li to prijevod reklama za ulazak u EU

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Oduševljavaju me ove katastrofičarske stranice, fali Bruce Willis.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

NIje, prijevod je razlika u mogućnostima.
    Ostalo ovisi o mnogočemu, uključujući sposobnosti.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku

evo linka na nazalost samo dio intervjua sa viktorom zmegacem, jednim izuzetnim intelektualcem i pametnim covjekom.
    mora da je i njega platila eu, ili ga opsjela sotona

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pogledala sam prilog. Uopce me ne zanima kako neki novinar tumaci neku presudu.Uz duzno postovanje svim novinarima.Dok ju sama ne vidim i ne procitam,ne vjerujem.Osim toga,niti google mi nije izbacio tu sokantnu,najnoviju presudu.

Ako nista drugo,nacionalni zakoni pojedinih drzava zabranuju takvo sto.
    Inace sam sklona vjerovati kako je tema te presude nesto sasvim drugo,ne bi bilo prvi put da se izvlaci iz konteksta.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj davorka prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je istina ovo pod točkom 3. onda stvarno ne razumijem zašto glasaš protiv kad je ionako sigurno da će jednom morati biti za. Samo produžavaš agoniju.
    Što nas ne ubija, to nas ojačava

A sad ozbiljno, čini mi se da trošak još jednog referenduma vrijedi potrošit, e da bi se dobilo vremena za pretresti još neke stvari. Cijeli tekst lisabonskog i još neke dokumente bi volila lijepo pročitat. A možda s vremenom dođu i neke nove opcije u obzir. Kako će i Europa izgledat za koji mjesec, godinu, pitanje je nakon ovih previranja

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pogledala sam prilog. Uopce me ne zanima kako neki novinar tumaci neku presudu.Uz duzno postovanje svim novinarima.Dok ju sama ne vidim i ne procitam,ne vjerujem.Osim toga,niti google mi nije izbacio tu sokantnu,najnoviju presudu.

Ako nista drugo,nacionalni zakoni pojedinih drzava zabranuju takvo sto.
    Inace sam sklona vjerovati kako je tema te presude nesto sasvim drugo,ne bi bilo prvi put da se izvlaci iz konteksta.
    Zanimljivo, a spremna si glasati za Eu i ako nisi pročitala ugovor?!
    Posljednje uređivanje od ivana zg : 18.01.2012. at 19:11

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku

taman sam se uživila u analize, hebemu i tiskano izdanje :mad:
    baš me zanima kako će ovo kometirati prima i "njena" MASA

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

@ivanazg

Da,glasati zu ZA.
    Ja sam EU-Vertrag cak i odstudirala.Zivim u EU.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Glasanje za EU bez čitanja ugovora i onoga što potpisuješ je meni ravno tome, da vam netko pokuca na kućna vrata, nešto lijepo obeća i zamoli da samo potpišete (bez detaljnoga čitanja) i vi to učinite. Druga dan dođe ista osoba i izbaci vas iz stana jer ste stan prepisali na njega. meni je to ravno...da se ne izrazim....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jesi ti pročitala ugovor, nisam upratila?

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

@ivanazg

Da,glasati zu ZA.
    Ja sam EU-Vertrag cak i odstudirala.Zivim u EU.
    Drago mi je zbog tebe.....ali tebi nije isto tamo kao što će biti nama kad RH kad uđem u EU...........e vidiš sad bi se neki bunili da su neki drugi izbori što "dijaspora" glasa atj. oni koji ne žive u RH....

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

@ivanazg
    Nadi ugovor na bilo kojem europskom jeziku i citaj.Ako ne razumijes,trazi da ti se prevede.
    Slazem se da sve skupa nije najsretnije rijeseno,ali vjeruj mi,ja kad sam ga prvi put uzela u ruke davnih dana kad sam tek pocinjala sa studijem nisam imala pojma sto pojedine stvari uopce znace i na sto se odnose,bez obzira sto se ne radi o kvantnoj fizici.

Mogla bih jos svasta dodati na ovo,ali mislim da bi mi se onda predbacivalo da patroniziram, pa necu.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi ti pročitala ugovor, nisam upratila?
    I ako je provokacija odgovoriti ću; Ne ,zato i ne potpisujem! Dok ne dobijemo sve informacije na pravi način i kako, treba bez cenzure i uljepšavanja moja odluka je ovakva. Za sad po meni nije dobro da RH ulazi u EU, što ne znači da se to u budućnosti neće promjeniti a s time i moj odgovor s PROTIV na ZA.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja nisam dobila odgovor o tome koliko ugovora je ivana pročitala i što joj konkretno u njemu smeta? (ja se moram posut pepelom, ja sam pročitala ono što me se tiče, bilo privatno, bilo poslovno, dio sam preskakala)

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

@ivanazg

Ja nisam dijaspora.

Ja sam hrvatska drzavljanka.Imam u Hrvatskoj obitelj.U njoj sam provela 20 godina zivota,u njoj sam se i obrazovala.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

aha, ti nisi pročitala, a kažeš: NE.
    Tvoja prozivka je onda između nevjerojatne i smješne.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

@ivanazg

Ja nisam dijaspora.

Ja sam hrvatska drzavljanka.Imam u Hrvatskoj obitelj.U njoj sam provela 20 godina zivota,u njoj sam se i obrazovala.
    Naravno,oprosti krivo sam se izrazila

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jenes mislila sam i oni u BiH imaju Hrvatsko državljanstvo ali žive tamo i glasaju o RH i uRH...nisam mislila ovdje konkretno na tebe već na to kako se kod nas svaki put kad su izbori vodi rasprava o tome kako bez obzira na državljanstvo ljudi koji ne žive godinama u RH ne bi trebali ni glasati itd. no to nije tema

krumpiric mislim da sam bila jasna a ne smiješna......obaveza Države je da nas informira jer joj je to u cilju a ne na ovaj način i cenzurom....presmješno mi je što ovo kažeš jer me podsjećaš neki dan na gospođu Pusić kada je na Trgu superiorno rekla liku da ima sve na internetu, a čovjek možda nema ni za kruh...tko će informirati 4 milijona Hrvata koji nemaju internet,penzionera koji se i ne služe kompijuterima?????!!!!
    A da i ne spominjem da ni pravnici nemogu protumačiti pojednine točke ugovora, zato imamo ovdje prostora za nebulozne razgovora i prepucavanja...a najjadnije je od svega da ni Kosor ni Pusić itd. nisu pročitale taj ugovor, ali se kunu da je EU boljitak za nas?n Zašto da im vjerujem?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Prozvala si nekog da nije pročitao ugovor i da je za, a ti nisi pročitala i protiv si
    Zanimljivo.
    može se, kako se ono kaže, sagriješiti i propustom

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Prozvala si nekog da nije pročitao ugovor i da je za, a ti nisi pročitala i protiv si
    Zanimljivo.
    može se, kako se ono kaže, sagriješiti i propustom
    propust nije moj, u svakom slučaju bolje i pametnije je nepotpisati ako nisi pročitao ugovor ili ne razumiješ što čitaš ili ti nije dobro objašnjeno ono što potpisuješ, ili ima rupa u zakonu za koje neznaš kako bi se mogle odraziti na tebe,nego potipsati i p......i ali nažalost za potpisivanje ovih na neviđeno ili onih koji gledaju samo svoje interese ili onih koji se vole praviti pametni a ne znaju o čemu čitaju posljedice ćemo osjećati i mi koji nismo potpisali

više ti neću odgovarati jer začetavamo forum i mislim da nije uredu da se ovdje prepucavamo nas dvije ponavljajući jedno te isto u nedogled....
    Posljednje uređivanje od ivana zg : 18.01.2012. at 19:56

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

to nije chat
    jednako je opasno nepotpisati kao i potpisati
    kako da to banaliziramo, time da npr. možeš nepotpisati darovnicu za kuću od bake
    to je opasno

važno je informirano odlučiti, bilo za, bilo protiv
    jednako je opasno neinformirano odlučivati u bilo kojem smjeru
    pogotovo jer svačiji glas jednako vrijedi i na svačiji život se utječe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •