evo jos malo smjeha ali poanta je tu, inace ovo je skinuto sa fb na nekom od statusa
Evo realnog razmišljanja. Što će meni biti bolje ili gore ako mi uđemo ili ne uđemo u EU.
Ako uđemo u EU:
- ja ću moći ići van Rvacke bez da me jebu na granici a nikad me do sad nisu jebali nego sam ka i svaki normalan čojk, sjedio u autu i reka onom na carini da odo malo u Sloveniju i da ću se brzo vratiti...te redovito na povratku samo mahno rukom i reka da nemam ništa za prijaviti. Sve skupa sa......m gubio 4 minute za cjelokupni proces ulaska i izlaska. Dakle dobivam 4 minute dragocjenog života. ***** vas i 4 minute. Kod zubara čekam po sat vremena.
- kad sletim na aerodrom onda ću moći ići na vrata na kojima piše "EU GRAĐANI" te pokazivat prst srednjak svima koji nisu EU GRAĐANI. A neš ti privilegije u ****** maternu. Još gore jer će se na tim ulazima svi gruvati dok će Bosanac i Srbin na drugom ulazu proći za minutu ja ću sa 28 rumunja i 43 bugara komunicirati mahajući rukama jer stoka ne zna engleski ka ni pokojna jadranka.
- u Hrvatsku će ući strani kapital pa će gospodarstvo da živne. Koje gospodarstvo ***** vam materina kad ste u 20 godina od Slavonije napravili ledinu. Što će Švabo da nas uči kako se ore i sije? Treba znači ući u EU da nas drugi nauči kako se radi? Onda nas treba pobit jer nismo ni za *****.
- djeca će nam moći studirati po stranim sveučilištima. Aj pošalji malu il malog na studij u Minhen...pa te mali zove "Ćaća treba mi eura za 1.
semestar!"..."Kolko sine?"..."Pa jedno 8 754 eura."...."Sine?"..."Reci tata?"..."**** ti ja mater!". Bit će ka i prije, ko ima para ići će...ko nema ide u Zagreb...Rijeku...Split...Osijek...Zadar...
- otvoreno je tržište za hrvatske proizvode diljem Europe. A koje naše proizvode jadna nam majka? Koje? A i ono malo što imamo već se odavno prodaje u EU...Vegeta...Kraš...Podravka...dakle to već postoji, ne može 2 put da postoji ako već jednom postoji. To je ka da bi ja reka da će mi ulaskom u EU narasti još jedan *****. Neće jer imam već jedan.
Sve u svemu...ja tu ne vidim ničeg što me zanima a što mi je do sad uskraćeno.