ajde super zadovoljna sam
DA
NE
Čestitam svima koji su glasali ZA, dabogda se pokazalo da vaš optimizam ima osnove, i svima nam zajedno bilo bolje.
ma sad će Hrvati barem, nešto korisno i naučiti u toj EU
oplesti po grčkom kolu
http://www.youtube.com/watch?v=59Psd...eature=related
bolje će verglat neg sami Grci, ha ha
najte zamirit![]()
Posljednje uređivanje od zmaj : 22.01.2012. at 20:30
Editirala sam onu g***d da me netko ne bi ozbiljno shvatio![]()
Eto, uvjeti su tu, sad se još samo treba promijeniti state of mind
Ne očekivat da će nešto pasti s neba, a da mi samo trebamo biti tu.
pa oprosti vi ste ti koje se pozivate na europsku pamet i kulturu, i kad vam taj isti lik kaže da ste "budale" i da su vas tj. nas vladajuće kupili, e onda on lupa ko Maks po diviziji, ma nemoj?!
Sad ćemo uz Hrvatsku himnu umjesto Jugoslavenske Hej Slaveni pjevati Europsku...i njihovu zastavu viti..ma pljujem na sve to...ajd bok...vama čestitam...popitj te koju jer trebat će vam da preživiti ono što nas čeka u ovoj lopovskoj, masonskoj, korupiranoj i licemjernoj uniji...
karikiram,,,,silovnje žene gleda stranac s strane i ništa ne poduzima, a nakon 20g ta ga žena na koljenima moli da ju oženi- e to ti je RH i EU
Nisu ovoj Pusićki sve na broju...;nije to baš tako loš odaziv-30%...majku ti milu
ja pak mislim da smo premali i preprenepripremljeni za ulazak
ja samtram da će nas pojest ko, ne znam, tuna inćun
il morski ćuko nekog plivača, lol
niti smo u istom rangu, niti smo jednaki...
može li mi netko objasniti hoću li ja morati sad imati njihovu putovnicu s onim petokrakama? ne dolazi u obzir!!
apri, ajd mi pliz reci koji su tvoji razlozi za neizlazak (ako nije problem)?
Federacija! Isuse bože, ne mogu vjerovat da sam to doživjela........jadna moja baba koliko ih je ona prošla....nismo li mi izašli tek iz federacije s "petokrakama" i opet u takvu idemo.....samo sad idemo u feseraciju "fašizma" možete se smijat .....i kaj će nam putovnice ak smo u federacij.ili je to ak putujemo u one prekomorske federacije..........
http://danas.net.hr/hrvatska/page/20...06.html?pos=n1DIP je objavio rezultate prema kojima je na referendum o Europskoj uniji do 16 sati izašlo tek 33,79 posto birača. Umirovljeni profesor prava Nikola Visković smatra da je glavni krivac za tako loš rezultat Vlada i način na koji se vodila cijela kampanja.
Evo mene sretne iz biračkog odbora.
Kad smo otvorili onu kutiju i počeli slagati listiće, a hrpa ZA iz trena u tren sve veća i veća, a ona protiv mala, na dnu....a ja sretna ko bubreg u loju (koja usporedba, ali baš me briga). I na kraju više od dvije trećine ZA a manje od 1/3 Protiv. Moj pametan gradić. Ponosim se svojim sugrađanima. I svojom zemljom.
A sada nas čeka posao, kojeg treba odraditi i ja vjerujem i dalje u svoje Hrvate. Znat ćemo mi to. Pametan smo mi narod. Uglavnom.
Posljednje uređivanje od Beti3 : 22.01.2012. at 21:16
Evo ga prvi rezultati, 66 % ZA.
zmaj sad nam je kasno. povratka vise nema, badava raspravljati sto bi bilo kad bi bilo. skrenuli smo jednih putem i gotovo-
ja ne vidim slavlje po ulicama, vatromete i eu zastave iz auta............a da,da samo su kulturni građani glasali ZA...inače na HTV-u su rekli da je Zagreb grad u kojem je najviše glasača bilo protiv EU-toliko o nama u pripi...ni!!!
ne osporavam nikome pravo da kuka
samo kažem da mi idu na živce ljudi koji kukaju, a ne poduzimaju ništa
ne izlaze ne izbore - jer je ionako svejedno tko će dobiti izbore
ne traže posao - jer ga ionako nema
ne javljaju se na oglase - jer se ionako već zna tko je posao dobio
...
ma totalni šitizam, lol
dakle, usmjerilo nas 20ak % građana
a ak je sudit po tv vijestima, uglavnom "starije" pamet![]()
Jeste skontali da skoro svi političari večeras nose plave kravate?
Posljednje uređivanje od zmaj : 22.01.2012. at 21:28
a za Dalmatinsku Zagoru su govorili u usporedbi s Splitom-malo koncentarcije i to je bilo na Novoj a ne na HTV-u-mislim
ajme ivana i pasoš s petokrakama
nego, ko je ono pogodio postotak?![]()
mislim da si ti pogodila postotak...sad nemožeš reć da te ignoriram....pa kaj nije istina to s petokrakama , meni je to nekako simbolično, pa se vi simjite, kad već ne slavite-jer istinu za volju nemate ni šta......![]()
imaju šta slavit naši političari koji idu u EU parlament na njihove plaće i mirovine, koje ćemo naravno mi plačati ili ste možda mislili da badava idemo u Eu?
pa je l teško otići na stranice DIP-a
http://www.izbori.hr/2012Referendum/...rezultati.html
Potpuno je netočno da je u Zagrebu najviše glasalo protiv. Nisam provjeravala sve, čekirala sam Dubrovnik, budući da znam state of mind dolje, i preko 10% manje glasova je ZA ulazak (grad Dubrovnik 57,71% vs. grad Zagreb (67,77%)). A vidim sad i Split 59,57%.
Isto tako zmaj piše da je 20% ljudi odlučilo o sudbini, a izašlo je barem 35% glasača, a odlučili su svi, svatko na svoj način. Netko izlaskom, netko neizlaskom na referendum.
Ili su na htvu krivo rekli ili si krivo čula.
Lijepo ovdje piše da je u Zagrebu 67,77% glasalo ZA.
http://www.izbori.hr/2012Referendum/...rezultati.html
slušaj ja slušam i gledam TV oba su voditelja komentirala Zagreb...vjerovatno su gledali gdje je najveći postotak bio protiv a gdje za, a ne krajnji rezultat
Btw., s obzirom na prekrasan dan koji je zvao na izlet i nezainteresiranost medija u ovih 6 godina za pregovore, i ja se slažem da je sasvim zadovoljavajući broj glasača koji su izašli na birališta.